Sanayide eksikler çözülüyor

Küçük Sanayi Sitesi'nin sorunları tek tek çözülüyor

12 Kasım 2017 Pazar 17:24
Sanayide eksikler çözülüyor

Mevcut alanıyla Çorum’un en yaygın sanayilerinden birisi olan Küçük Sanayi Sitesi büyümeye devam ederken, gelişen sanayideki sorunlar ise Çorum Belediyesi ile Oto Tamirciler Esnaf Odası’nın işbirliği ile bir bir çözüme kavuşturuluyor.

Geçtiğimiz hafta sonu Çorum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından sanayide hummalı bir temizlik çalışması yürütüldü. Sanayi yolları başta olmak üzere park ve refüj alanlarında gerçekleştirilen temizlik çalışmalarını Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Necmettin Uzun da yerinde inceledi.

Başkan Uzun, incelemeleri sırasında beraberinde Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Murat İlter, Alaattin Yalçın ve Kadir Akdağ ile birlikte Küçük Sanayi Sitesi’nde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

Uzun, Çorum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin sanayide aylık rutin temizlik çalışmasının yanı sıra ihtiyaca göre çöpleri toplamaya devam ettiğini söyledi. Oda olarak sanayinin daha yaşanabilir olması için Çorum Belediyesi ile ortak hareket ettiklerini ifade eden Necmettin Uzun, bugüne kadar hangi talepte bulundularsa kendilerinin bu talebini olumlu karşılayan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü başta olmak üzere tüm belediye idarecilerine ve çalışanlarına teşekkür etti.

Oda Başkanı Uzun, yine esnaflardan gelen talep üzerine sanayiye mescit yapılacağını belirterek, mescit için en uygun yer arayışlarının devam ettiğini, mescidin ise en kısa zamanda yapılarak ibadete açılacağının müjdesini verdi.

KSS 19. Cadde’de devam eden yol ve refüj çalışmalarının da tamamlanmak üzere olduğunu vurgulayan Uzun, sanayinin daha güvenli olması için etrafının tel örgü ile çevrilmeye devam ettiğini, en kısa sürede ise KSS Yapı Kooperatifi Başkanı Hıdır Balaban ile yapacakları istişareler sonucu bir güvenlik şirketi ile anlaşılarak sanayi giriş ve çıkış noktalarına güvenlik yerleştirileceğini, bunun yanı sıra MOBESE kameralarının sayısının da artırılacağını kaydetti.

MOBESE kameralarının sayısının artırılması konusunda Çorum Valiliği ve Emniyet Müdürlüğü’nün çalışmalarının sürdüğünü aktaran Başkan Uzun, sanayide meydana gelebilecek tatsız olayların yaşanmaması için Oto Tamirciler Esnaf Odası olarak Valilik, Belediye,  Emniyet Müdürlüğü ve KSS Yapı Kooperatifi Başkanı Hıdır Balaban ile ortak hareket etmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 12.11.2017 17:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165