Sayaç okumaya 23 personel alınacak

Çorum Belediyesi su sayaçları endeks okuma personel hizmet alımı ihalesi yapıldı.

21 Ekim 2014 Salı 17:20
 Sayaç okumaya 23 personel alınacak


Çorum Belediyesi su sayaçları endeks okuma personel hizmet alımı ihalesi yapıldı.


Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen ihalede bir yıl süreyle Çorum Belediyesi adına 100.000 adet su abonelerinin sayaç endekslerinin birer aylık donemler halinde okunması, el terminalleri (endeksör) ile tahakkuklarının yapılması ve ihbarnamelerin abonelere dağıtılması kaçak ve usulsüz su kullananların ve diğer suistimallerin tespit edilip, bir raporla idareye bildirilmesi, idarece belirlenen abonelerin suyunun kesilmesi ve gerektiğinde açılması için 23 personel ve 3 adet en az 2012 model binek araç kiralanması hizmet alımı işi ihale edildi.

1 koordinatör, 12 sayaç okuma görevlisi, 4 abone tahakkuk görevlisi, 4 abone açma-kesme görevlisi, 2 kaçak tespiti ve tebligat dağılımı görevlisi olmak üzere toplam 23 personel, 3 adet en az 2012 model binek araç alımı ihalesi tamamlandı.


722 bin 288 TL olarak açıklanan yaklaşık maliyetli ihaleye 16 ayrı firma teklif verirken, komisyon teklifleri değerlendirmeye aldı.





Son Güncelleme: 21.10.2014 17:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.