Tapu tamam şimdi sıra ihalede

Çorum Zanaatkârlar KSS Yapı Kooperatifi üyeleri tapularını aldı

18 Kasım 2017 Cumartesi 15:44
Tapu tamam şimdi sıra ihalede

S.S. Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi, Milli Emlak Müdürlüğü’nden Yaydiğin Köyü civarına yapacağı yeni sanayi sitesinin arazi tapusunu almanın sevincini yaşıyor.

Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Necmettin Uzun’un öncülüğünde 2017 yılının Ocak ayında kurulan S.S. Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi, kısa zamanda uzun yol aldı.

Kooperatif Başkanı Necmettin Uzun ve Kooperatif Yönetim Kurulu üyeleri bir araya gelerek, yapacakları sanayi sitesinin tapusunu almanın gururunu hep birlikte yaşarken, Başkan Uzun, ihale sürecini de hemen başlatacaklarının müjdesini verdi.

Bu süreçte kendilerine inanan, güvenen ve destek veren tüm kooperatif ortaklarına ayrı ayrı teşekkür eden Uzun, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye de ayrıca teşekkür etti.

Necmettin Uzun, kooperatif binasında düzenlediği basın toplantısında şöyle konuştu:

“Kooperatifimizin kıymetli Yönetim Kurulu üyeleri ve bizlere inanarak bu yola çıkan kooperatifimizin saygıdeğer ortakları. Sizlere bugün 10 ay önce çıktığımız sürecin en önemli kısmının da tamamlandığı müjdelemek istiyorum.

2017 yılının Ocak ayında kurduğumuz S.S. Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi olarak Çorum'a modern bir sanayi sitesi kazandırmak için yola çıktık ve şimdi de çalışmalarımızda çok önemli bir yol kat ettik.

Öncelikle Yaydiğin civarında ve Çorum-Ankara yolu ile bağlantılı bir bölgede kuracağımız yeni sanayi sitesi arazisi için başvurduğumuz Milli Emlak Müdürlüğü’nden tapumuzu aldığımızı belirtmek istiyorum. Tüm esnaf ve sanatkarlarımıza ve sanayi şehri Çorum’umuza hayırlı uğurlu olsun. Bu arada arazimizin zemin etüt ve jeolojik çalışmaları tamamlandı. Çorum Belediyesi’ne inşaat ruhsatı için başvurumuzu yaptık.

PROJEMİZ HAZIR, İHALEYE ÇIKIYORUZ

Projemiz hazır ve 20 Kasım Pazartesi gününden itibaren ihale sürecini başlatıyoruz. İhale için hazırladığımız ilanlar bir süre askıda kalacak.

Bu süre zarfında ihaleye katılmak için yeterlilik belgeleri uygun olan ve bu tür işyeri yapmış tüm inşaat firmalarımızı ihaleye katılmaya ve teklif vermeye davet ediyoruz. Daha sonra ihalemizi gerçekleştirerek Allah’ın izniyle en kısa zamanda işyerlerini teslim etmenin gayreti içerisinde olacağız.”

Son Güncelleme: 19.11.2017 11:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cengo 2017-11-18 15:50:46

helal bu başkana arı gibi maşAllah çalışkan dürüst yolun açık olsun