Taraflar işbirliğinden memnun

TSO'nun yeni yönetimi Rektör Alkan'ı ziyaret etti, işbirliğinden duyulan memnuniyet dile getirildi

15 Nisan 2018 Pazar 14:04
Taraflar işbirliğinden memnun

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ve ÇTSO’ya yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.

Üniversite ile ÇTSO ortaklığında yapılan ortak çalışmalar ve gerçekleştirilmesi planlanan projelere ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, üniversite ile ÇTSO’nun işbirliği içerisinde güzel çalışmalara imza attığını vurguladı.

En başından bu yana iki kurum arasında önemli bir köprünün kurulduğunu ifade eden Başaranhıncal, üniversite ile birlikte hayata geçirdikleri projelerle iş dünyası ve üniversite arasında bir sinerji oluşturduklarını belirterek oluşturulması zor bir süreç olan üniversite-sanayi işbirliği çerçevesinde yapılan çalışmaların Çorum için büyük bir gelişim ve dönüşüm fırsatı olduğunun altını çizdi. Bu bağlamda son olarak Mesleki Yeterlilik Belgelendirme konusunda önemli bir projeye yine birlikte imza attıklarını ifade eden Başaranhıncal, bu ve benzeri ortak çalışmaların ilerleyen günlerde de artarak devam edeceğini vurguladı.

İlimize katma değer sağlama noktasında Hitit Üniversitesi’nin büyük bir gayret içerisinde olduğuna da dikkat çeken Başaranhıncal, “İlimize ve iş dünyasına sağladığı sonsuz katkılardan dolayı Rektörümüze teşekkür ediyorum” dedi.

Üniversitenin en önemli paydaşlarından olan ÇTSO’nun üniversiteye her zaman destek verdiğini belirten Rektör  Alkan da, üniversite-sanayi iş birliğiyle birçok proje ve çalışmanın hayata geçirilmesinde ÇTSO’nun büyük rol oynadığını belirterek, bunun tüm Türkiye’ye örnek gösterildiğini vurguladı.

Son Güncelleme: 15.04.2018 15:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.