TEKNOKENT inşaatı başladı

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı, Hitit Üniversitesi, Özel İdaresi, Çorum Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü...

05 Nisan 2014 Cumartesi 12:29
 TEKNOKENT inşaatı başladı

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı, Hitit Üniversitesi,  Özel İdaresi, Çorum Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ve Çorum Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ortaklaşa finanse edilen Çorum TEKNOKENT binası yapım çalışmaları temel kazısı ile başladı.

OKA’nın mali destek araçlarından biri olan Güdümlü proje uygulamaları kapsamında hazırlanan ve Kalkınma Bakanlığı’nca onaylanan ‘Çorum Teknoloji Geliştirme Bölgesi Kurulması Projesi’ TEKNOKENT binasının yapım çalışmaları  OSB'de başladı.

TEKNOKENT binasının sıyırma ve temel kazısı çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Sabri Başköy, devam eden çalışmalar hakkında OSB Müdürü Yaşar Şahin ve saha sorumlusu Gazi Sarıaslan'dan bilgi aldı.

Hitit Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı tarafından 18 Şubat'ta 5 milyon 50 bin Lira bedelle ihale edilen Çorum Teknoloji Geliştirme Bölgesi binasının 271 günde tamamlanması planlanıyor.






Son Güncelleme: 05.04.2014 12:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.