TSO TKDK'dan daha fazla faydalanmalı

TKDK İl Koordinatörü Mustafa Mansur Yalvaçer, oda üyelerinin TKDK fırsatlarından daha fazla yararlanması çağrısında bulundu

22 Kasım 2017 Çarşamba 17:10
TSO TKDK'dan daha fazla faydalanmalı

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Çorum İl Koordinatörü Mustafa Mansur Yalvaçer, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal’ı ziyaret etti.

TKDK Koordinatörü Yalvaçer,kurumun amaç ve görevleri, desteklediği sektörler, başvuru şartları,  hibe oranları, tamamlanan projelerin izleme süreçleriyle, proje ve ödeme talep paketi sunumlarında faydalanıcılardan istenen ve bazıları Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen belgeler hakkında  bilgi verdi.

Çorum ve oda üyelerinin, Avrupa Birliği (AB) hibelerinden daha fazla pay alabilmesi, yeni yatırımlara yönelmesi ve katma değer üreten işletmelerin çoğalması için ilişkilerin sıkı tutulmasının önemine değinen Yalvaçer, Çorum TSO ile TKDK Çorum İl Koordinatörlüğü arasındaki işbirliğinin oldukça yüksek seviyede bulunduğunu, bu durumdan oldukça memnun olduğunu ve gurur duyduğunu ifade etti.

Çorum TSO Yönetim Kurulu Başkanı Başaranhıncal da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, TKDK’nın Çorum’da faaliyete geçtiği günden bu yana birçok büyük yatırımı desteklediğini ve üyelerinin de bu hibelerden faydalandığını belirtti.

Bundan sonraki süreçte de bu birlikteliğin daha kuvvetli şekilde devam etmesi temennisini dile getiren Başaranhıncal, TKDK Çorum İl Koordinatörlüğüne, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, her türlü desteğin verileceğini ifade etti.

TKDK Çorum İl Koordinatörü Mustafa Mansur Yalvaçer ayrıca, TSO’nun yeni hizmet binasının faaliyete geçmesi nedeniyle hayırlı olsun dileklerini iletti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.