Turkcell ‘den 1.2 milyonluk yatırım

Turkcell 'İşte Teknoloji Hamlesi' konulu seminerini Çorum'da düzenledi.

29 Ocak 2015 Perşembe 11:25
 Turkcell ‘den 1.2 milyonluk yatırım


Turkcell 'İşte Teknoloji Hamlesi' konulu seminerini Çorum'da düzenledi.


www.corumhakimiyet.net’te yer alan Erol Taşkan imzalı habere göre, TSO Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen tanıtımda, Çorum'da hizmet üreten şirketlerin yeni teknolojilerle tanışıp, iş iletişim imkanlarından en üst düzeyde yararlanabilmenin yolu anlatılırken, Turkcell Kurumsal Satış Direktörü Çağatay Aynur son iki yılda Çorum'a 1,2 milyon TL'lik yatırım yaptıklarını duyurdu.


'İşte Teknoloji Hamlesi' isimli 2015'in ilk toplantısını Çorum'da düzenleyen Turkcell, çok sayıda davetlinin katıldığı toplantıda, Çorum'daki örnek firmaların görüşlerini de davetlilerle paylaştı.


Turkcell Kurumsal Satış Direktörü Çağatay Aynur, Anadolu'yu adım adım gezerek, mobil ve sabit iletişim teknolojilerinin şirketlere sağladığı faydayı, teknolojik dönüşüm fırsatından yararlanmak isteyen şirketlerle bire bir temasa geçerek anlattıklarını, bu seneki organizasyonlarından ilkini Çorum'da gerçekleştirdiklerini bildirdi.


Aynur'un sunumunun ardından, Turkcell'in mobil ve sabit teknoloji çözümlerini kullanan, Çorum Belediye Başkanlığı Bilgi İşlem Müdürü Nuri Burhan, Çorum Ulaş A.Ş. Genel Müdürü Zafer Polat, Sunka Sungurlu Kağıtçılık Genel Müdürü Levent Öztekin katılımcılarla başarı hikayelerini paylaştı. Firma yetkilileri şimdiye kadar 22 ilde 6 binin üzerinde kurumsal müşterisiyle buluşan Turkcell, Türkiye'nin dört bir yanındaki şirketlere teknoloji fırsatlarını anlattıklarını bildirdi.


Turkcell Kurumsal Satış Direktörü Çağatay Aynur gerçekleştirdiği sunumda "Turkcell, bugün kurumsal pazarın lideri ve 540 bini aşkın şirkete hizmet veriyor. 2014 yılında ülke ekonomisine 1,5 milyar TL katkı sağladığımız makineler arası iletişim teknolojisiyle kurumsal müşterilerimize hesaplı, pratik, hızlı ve faydası kanıtlanmış çözümler sunuyoruz. Bugün Türkiye'de makineler arası iletişim teknolojisinin kullanıldığı yaklaşık her 3 makineden 2'si Turkcell'li ve M2M konusunda uzman 40 iş ortağımızla 1500'ü aşkın proje gerçekleştirdik. 33 bin km'lik fiber altyapımız, tek noktadan toplu iletişim çözümlerimiz, kurumsal müşterilerimize hizmet veren 1000 çağrı merkezi çalışanımız ve 2200 kişilik kurumsal satış ekibimizle müşterilerimize en iyi hizmeti götürüyoruz. Şirketlerin bilişim teknolojilerini etkin kullanımı için gerçekleştirdiğimiz ve İş'te Teknoloji Hamlesi adını verdiğimiz modelle,  sektörlerin ve şirketlerin ihtiyaçlarına özel çözümleri kategorize edip, Turkcell güvencesi ile müşterilerimize sunuyoruz. Yeni iş modelimizde, her boyutta şirketin tüm iletişim hizmetlerinden en uygun koşullarda yararlanabilmesi için, "Altyapı", "Yönetim" ve "Pazarlama" alanlarındaki ihtiyaçlarına özel çözümler oluşturuyoruz." dedi.


Çorum için yapılan yatırım miktarı hakkında da bilgi veren Aynur sözlerine şöyle devam etti: "Anadolu'nun her köşesine önemli yatırımlar gerçekleştiriyoruz. Bu yatırımlarımız hem şehrin gelişimine hem de ülke ekonomisine önemli katkılar sağlıyor. Yatırım konusunda önem verdiğimiz illerimizden bir tanesi olan Çorum'da son 2 yılda yaptığımız toplam yatırım miktarı 1,2 milyon TL'yi buldu. Yalnızca yatırımla kalmıyoruz, belediye ile yaptığımız işbirlikleri ile Çorumluların gündelik yaşamlarını kolaylaştıran birçok uygulamayı da hayata geçiriyoruz. Örneğin araç takip, akıllı sinyalizasyon gibi sistemlerimizle trafik yoğunluğuna anlık çözümler sunuyoruz. Teknolojiyi Çorumluların yaşamına daha çok bütünleştirmek, kalkınma ve konforu beraber yaşatmak en büyük hedefimiz."


Çorum Belediyesi'ne bağlı muhtelif birimlerin hizmetinde bulunan 180 aracın takibi Turkcell'in Araç Takip Sistemi ile yapılıyor. Şehrin en yoğun sayılan kavşaklarında bulunan trafik lambaları için gerçekleştirilen "Akıllı Sinyalizasyon" projesiyle kameralardan trafik yoğunluğuna göre gelen veriler M2M üzerinden SCADA merkezinde toplanıyor, böylece anlık renk değişimi için müdahalede bulunulabiliyor.


Belediye, Turkcell' in izinli veri tabanını kullanarak önemli günler-Bilgi güncelleme-Kutlama Açılış ve diğer etkinlik haberlerini lokasyon bazlı servisler sayesinde vatandaşlarına gönderebiliyor.


Özel halk otobüslerine kurulan 3G Görüntülü Araç Takip Sistemi sayesinde şehir içi yolcu taşımacılığı yapan otobüsler uzaktan online izlenip, yolcu güvenliği, günlük yolcu sayısı ve güzergah bilgisi anlık olarak takip edilebiliyor. Bu proje kapsamında 53 adet M2M hattı kullanılıyor."




Son Güncelleme: 29.01.2015 11:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165