Uslu ILO toplantısına katıldı

Uluslararası Çalışma Örgütü'nün Avrupa toplantısı İstanbul'da gerçekleştirildi

02 Ekim 2017 Pazartesi 18:41
Uslu ILO toplantısına katıldı

Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) 10. Avrupa Bölge Toplantısı İstanbul’da yapıldı. Toplantıya Başbakan Binali Yıldırım, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Avrupa Bölgesi içinde yer alan üye ülkeler,  hükümet, işveren ve işçi temsilcileri katıldı.

Başbakan Binali Yıldırım, “Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) 10. Avrupa Bölge Toplantısı”nda yaptığı konuşmada, toplantı için İstanbul'un seçilmiş olmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

İstanbul'da düzenlenen Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) 10. Avrupa Bölge Toplantısı'nın açılışında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeoğlu ile ILO Genel Direktörü Guy Ryder de birer konuşma yaptı.

RESEPSİYONA KATILDI

Öte yandan TBMM Başkanı İsmail Kahraman, 26'ncı Dönem 3'nci Yasama Yılı'nın başlaması dolayısıyla resepsiyon verdi.

TBMM Tören Salonu'nda gerçekleşen resepsiyona, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,  Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, YSK Başkanı Sadi Güven, bazı Bakanlar Kurulu üyeleri, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, milletvekilleri, bürokratlar, kuvvet komutanları, yabancı misyon temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.




Son Güncelleme: 02.10.2017 19:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.