Vali’nin projesi dikkat çekti

Tuğla ve Kiremit Sanayicileri Zirvesi'nde Vali Necmeddin Kılıç’ın yatay büyüme konut projesinin Türkiye’ye örnek gösterilirken, sektör temsilcileri memnuniyetlerini dile getirdi

13 Mart 2018 Salı 15:47
Vali’nin projesi dikkat çekti

Tuğla ve Kiremit Sanayicileri Zirvesi’ne Çorum ev sahipliği yaptı.

Sektör temsilcileri, Vali Necmeddin Kılıç’ın yatay büyüme konut projesinin Türkiye’ye örnek olacağını açıkladı.

Tuğla ve Kiremit Sanayicileri Derneği (TUKDER) Yönetim Kurulu Toplantısı Çorum TSO Salonu’nda gerçekleştirildi.

TSO’dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Necmeddin Kılıç’ın katılımıyla başlayan zirvede, 2017 yılının değerlendirmesinin yanı sıra 2018 yılı beklentileri dile getirildi. AK Parti Çorum Milletvekilleri Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ve Ahmet Sami Ceylan, gün boyu devam eden toplantıya değişik zamanlarda eşlik eti. Sektörün bölgesel ve özel sorunlarının çözüme kavuşturulması adına istişarelerde bulunulduğu toplantıda konuşan TUKDER Yönetim Kurulu Başkanı  Kadir Başoğlu, Çorum Valiliği’nin üzerinde çalıştığı yatay büyüme konut projesinin sağlıklı ve ekonomik olmasından dolayı tüm Türkiye’ye örnek olacak proje olduğunu belirterek Çorum Valisi Necmeddin Kılıç’a teşekkür etti.

TSO Yönetim Kurulu Başkanı, Çorum Toprak Sanayicileri Kooperatifi Başkanı  ve TUKDER Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Başaranhıncal da, Tuğla ve Kiremit Sanayicileri Zirvesi’ne ev sahipliği yaparak sektör temsilcilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Çorum Valiliği tarafından hazırlanan yatay büyüme konut projesinin, zirveye katılan ve Türkiye’nin değişik yerlerinden gelen işletme sahipleri tarafından benimsenmesi ve böyle bir projenin Çorum’da hayata geçirilecek olmasından dolayı gurur duyduğunu açıklayan Başaranhıncal, bu gururu yaşattığı için de Vali Kılıç’a saygılarını sunduğunu ifade etti. Başaranhıncal,  2018 yılının iş dünyası için bereketli geçmesi temennisinde bulundu.

Son Güncelleme: 13.03.2018 16:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.