Yeni Sebze Hali hayırlı olsun

Çorum Sebze ve Meyve Hali yeni yerinde.

19 Mart 2014 Çarşamba 15:16
Yeni Sebze Hali hayırlı olsun

Çorum Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan modern Sebze ve Meyve Hali, yoğun bir katılım töreniyle hizmete açıldı. Çevre Yolu üzerinde, Ticaret Borsası arkasındaki 48 bin metrekarelik yeni hal, 8 bin metrekarelik eski hale kıyasla 6 kat büyük ve modern bir görünümde.

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin’in de katıldığı açılış törenine, Vali Sabri Başköy, AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, protokol üyeleri ve çok sayıda esnaf katıldı.

Törende  konuşan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, gerçekleştirdikleri düzenlemelerle hem esnafa yeni ve modern mekanlar kazandırdıklarını, hem de esnafın iş hacmini büyüttüklerini dile getirdi.

Külcü, “Sorunların çözümü için kim bir adım attıysa, biz mislince adım atarak işleri kolaylaştırıp, sorunların çözümüne odaklandık. Biz 5 yıldır yeni bir Çorum inşa ediyoruz.” derken,  milletin kendilerine güvendiğini ve kendilerinin de bu güveni boşa çıkarmadan hizmet ürettiklerini söyledi.

Külcü’nün konuşmasının ardından Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin ve AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu da birer konuşma yaparak, yeni Sebze ve Meyve Hali’nin hayırlı olması dileklerinde bulundular.

Konuşmalardan sonra hayırlı olsun dilekleriyle açılış kurdelası kesildikten sonra, davetlilere yemek ikramında bulunuldu.


Son Güncelleme: 19.03.2014 15:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2014-03-19 18:20:25

Görev için geldiniz /Eli ele verdiniz Önderiniz Ferhattı/Kayaları deldiniz.

banner165