Yeni Türkiye'nin yol haritası çizildi

Ahmet Köksal, Vizyoner'17 Sektörler Zirvesi'ni değerlendirdi

17 Ekim 2017 Salı 17:35
Yeni Türkiye'nin yol haritası çizildi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin düzenlediği Vizyoner'17 Sektörler Zirvesi, 11-12 Ekim tarihlerinde İstanbul WOW Hotel'de gerçekleşti.

İki gün süren zirvede, "Niçin Dönüşüm", "Nasıl Dönüşüm", "Ne'ye Dönüşüm" ve "Türkiye'nin Dönüşümü" başlıklı oturumlar yer aldı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Doç. Dr. İbrahim Kalın'ın ana konuşmacılar olduğu zirvede ayrıca, iş dünyası ve akademiden önemli isimler konuşmacı olarak yer aldı. Zirvenin Gala Yemeği'ne ise T.C. Başbakanı Binali Yıldırım ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu ve Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan katılım gösterdi.

Zirvede Başbakan Binali Yıldırım ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın katılımcılara hitap etti.


MÜSİAD Vizyoner'17 Sektörler Zirvesi'nin sonunda açıklama yapan MÜSİAD Çorum Şube Başkanı Mücahid Ahmed Köksal, ‘Dönüşen Dünyada Yeni Türkiye' temasıyla bu yıl ikincisi gerçekleşen Vizyoner'17 Sektörler Zirvesinin, Türkiye'nin atılım yapması ve daha müreffeh yarınlara sahip olması için çok önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum" dedi.













Son Güncelleme: 17.10.2017 17:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.