Tapu yeni yerinde

Sungurlu İlçe Tapu Müdürlüğü yeni yerine taşındı.

01 Kasım 2018 Perşembe 11:05
Tapu yeni yerinde

Kaymakamlık binasının giriş katında hizmet veren Sungurlu İlçe Tapu Müdürlüğü yeni yerine taşındı.

Tapu Müdürlüğü, Vergi Dairesi binasının 4. katında 460 metrekare kullanım alanının tahsisi sonrası, tadilat çalışmaların tamamlanması ile yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

AK Parti İlçe Başkanı İlyas Özkan, "Kamu hizmet alanlarının vatandaşlarımızın daha kolay hizmet alabilmesi için yenilemeye devam ediyoruz" dedi.

İhtiyaca göre yeni binalar yaparken mevcut yapıların da daha verimli kullanılması için yenilenme ve planlamalar yapmaya devam ettiklerini belirten Özkan, "İlçemizde Tapu Müdürlüğü hizmetlerinin daha verimli, daha sağlıklı yürütülmesi için teşkilatımızın girişimleri sonucunda Vergi dairesi hizmet binamızın 4. katının tahsisi Tapu müdürlüğümüze yapılmıştı. Tahsisi yapılan binanın içindeki yenileme çalışmaları tamamlanarak Tapu müdürlüğümüz yeni yerinde hizmet vermeye başlamıştır. İlçemize hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

İHA

Son Güncelleme: 01.11.2018 11:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.