1 Mayıs mitingine hazırlıklar sürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi, İş Partisi, Atatürkçü Düşünce Derneği, Birleşik Kamu İş, Eğitim İş, Genel Sağlık İş...

19 Nisan 2014 Cumartesi 17:40
 1 Mayıs mitingine hazırlıklar sürüyor


Cumhuriyet Halk Partisi, İş Partisi, Atatürkçü Düşünce Derneği, Birleşik Kamu İş, Eğitim İş, Genel Sağlık İş, Öncü Kadın Aynur Türkmen’den oluşan1 Mayıs Tertip Komitesi, 1 Mayıs mitingi için hazırlıklarını sürdürüyor.

1 Mayıs Tertip Komitesi adına konuşan Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Uğur Demirer, miting için 14 Nisan’da gerekli başvuruları yaptıklarını hatırlatarak, “Alın terimize, emeğimize, sahip çıkmak için alanlardayız. Esnek çalışmaya, sendikasızlaştırma ve taşeronlaştırmaya karşı 1 Mayıs’ta alanlarda olacağız.” dedi.

Demirer, Dernek binasında önceki gün yaptığı  toplantıda, şunları söyledi: “Temel hak ve özgürlüklerimize yönelen saldırılara karşı, ülkemize, bağımsızlığımıza, sahip çıkmak için 1 Mayıs’ta alanlardayız. Adalet için, gerçek demokrasi için, eşitlik için 1 Mayıs’ta alanlarda olacağız. Ülkemize, toprağımıza, soyumuza sahip çıkmak için, onurumuz için alanlarda olacağız.1 Mayıs birlik, mücadele, dayanışma gününde özlemlerimizi, beklentilerimizi gür bir sesle haykırmak için saat 11:00’de Hürriyet Meydanı’nda toplanıyoruz. Tüm demokrasi güçlerini mitinge davet ediyoruz.”







Son Güncelleme: 19.04.2014 17:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.