1 yılda 20 milyon ziyaretçi

Karadeniz Bölgesi’nin en büyük alışveriş ve sosyal yaşam merkezi olarak 2013 yılında kapılarını...

16 Ağustos 2014 Cumartesi 11:39
1 yılda 20 milyon ziyaretçi


Karadeniz Bölgesi’nin en büyük alışveriş ve sosyal yaşam merkezi olarak 2013 yılında kapılarını açan Samsun Piazza AVM Samsun ve bölge halkının gözdesi oldu. 

Bünyesinde yer alan ulusal ve uluslararası büyük markalarla kaliteli bir alışveriş sunmanın yanında, sosyal yaşam merkezi konseptiyle öne çıkan, birbirinden ilginç sosyal aktivitelere, kültürel ve sanatsal etkinliklere imza atan Piazza, Samsun’un yanı sıra Ordu, Sinop, Amasya, Tokat, Çorum’dan gelen misafirlerini de ağırlıyor. Ziyaretçi sayısını her geçen gün arttıran Samsun Piazza, bugüne dek 20 milyona yakın kişiyi ağırladı.

Samsun Piazza AVM’den yapılan açıklamada, “Mart 2013 tarihinde önemli bir yatırımla, alışveriş ve yaşam merkezi olarak açılan Piazza AVM Samsun'un sosyal hayattaki popülaritesini arttırmanın yanı sıra, şehrin çağdaş bir alışveriş merkeziyle bölgeye de ekonomik ve kültürel olanaklar sunmasını sağladı. Yaklaşık 65 bin metrekarelik kiralanabilir alanda ulusal ve uluslararası mağazaları, dünya ve Türk damak tadına hitap eden fast food işletmeleri, süper marketi, 3 boyutlu sinema salonları ve aktiviteleriyle Piazza, keyifli ve güvenli bir ortamda alışveriş imkanı sunuyor. Piazza hem yaşam hem de eğlence alanı olarak alışverişi keyifli kılacak çalışmalar da gerçekleştiriyor. İmza günleri, söyleşiler, çekilişler, şenlikler, şiir dinletileri, şovlar gibi birçok etkinlik yapıyor. Samsun Piazza, ziyaretçilerine AVM sektöründe hizmet vermenin ötesine geçerek 1.5 yılda onlarla arasında güçlü bir bağ oluşturmayı başardı” denildi.




İHA

Son Güncelleme: 16.08.2014 11:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.