13 gündür eşinden haber alamıyor

Çorum’un Sungurlu ilçesinde yaşayan adam, 13 gündür eşinden haber alamadığını söyledi.

14 Şubat 2017 Salı 22:38
13 gündür eşinden haber alamıyor

Çorum’un Sungurlu ilçesinde yaşayan adam, 13 gündür eşinden haber alamadığını söyledi.

Eşi Nurgül Yetikbaş’ın 1 Şubat Çarşamba gününden beri kayıp olduğunu ve kendisinden haber alamadığı için polise başvurduğunu belirten Dilek Yetikbaş (37) eşini görenlerin güvenlik güçlerine haber vermesini istedi.

7 yıl önce severek evlendiği eşinden yaklaşık iki haftadır haber alamadığını dile getiren Dilek Yetikbaş, "1 Şubat tarihinde Çorum’da yaşayan annemi ziyaret edeceğim diye evden çıktı. O gün bugündür telefonları kapalı kendisiyle iletişime geçemiyorum. Sungurlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek kayıp başvurusunda bulundum. Birkaç gün önce polisler, eşimin Ankara'da olduğunu ve eve dönmek istemediğini söylediler. Ama ben kendisiyle bir kez olsun konuşmak istiyorum. Dövmedim, kötü söz söylemedim, bir dediğini iki etmedim neden bir anda çekip gitti anlamakta zorluk çekiyorum. Buradan eşime sesleniyorum neredeysen kiminleysen geri dön affetmeye hazırım" şeklinde konuştu.

İHA


Son Güncelleme: 14.02.2017 23:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165