14 Muhtarlığın Tüm Malzemeleri Yenilendi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, 14 mahalle muhtarına yeni büro malzemeleri hediye ederek, muhtarlıkların tüm malzemelerini A’dan Z’ye yeniledi.

09 Şubat 2016 Salı 17:02
14 Muhtarlığın Tüm Malzemeleri Yenilendi


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, 14 mahalle muhtarına yeni büro malzemeleri hediye ederek, muhtarlıkların tüm malzemelerini A’dan Z’ye yeniledi.


Bilgisayarından yazıcısına, buzdolabından koltuk ve masaya kadar bir büro için gerekli tüm malzemeleri muhtarların adreslerine kamyonetlerle gönderen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde düzenlenen törenle hediyelerini takdim etti.


14 kamyonete ayrı ayrı yüklenerek, her birinin üzerinde muhtarlık ismi bulunan hediyeler, görevliler tarafından teslim törenin ardından yerlerine yerleştirilmek üzere muhtarlıkların yolunu tuttu.


Umre ziyaretinde olmadığı için toplantıya katılamayan Üçtutlar Mahallesi Muhtarı Mehmet Bölükbaşı haricindeki tüm muhtarların katıldığı toplantıda, “Arslan yattığı yerden belli olur.” diyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, binalarını hediye ettikleri muhtarların, büro malzemesi olarak da en iyisine layık olduklarına inandıklarını söyledi.


Mahallelerle ilgili her bir çalışmayı muhtarlarla birlikte istişare ederek hayata taşıdıklarını aktaran Başkan Külcü, malzemelerin toplam değerinin 150 bin TL olduğunu ve tüm muhtarların güle güle kullanmalarını dilediğini belirtti.

Son Güncelleme: 09.02.2016 17:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165