15 Temmuz Gazisi’nden Karadağ'a hediye

Abdurrahman Kafkas, aracına giydirdiği "evet" yazısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek için şehir şehir geziyor.

31 Mart 2017 Cuma 15:54
15 Temmuz Gazisi’nden Karadağ'a hediye

15 Temmuz’da 22 şarapnel parçasıyla yaralanan Abdurrahman Kafkas, aracına giydirdiği "evet" yazısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek için şehir şehir geziyor.

15 Temmuz gazisi Abdurrahman Kafkas, aracına, ‘Bu can bu bedendeyse bu gazi seninle’ yazısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la çektirdiği fotoğrafı yapıştırdı. Çorumda referandum için destek turları atan Kafkas, AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karağağ’ı ziyaret ederek el emeği göz nuru Türk Bayrağı hediye etti.

15 Temmuz akşamı Külliye önünde uçak savardan açılan ateş neticesinde yaralandığını hatırlatan Abdurrahman Kafkas, “Rabbim gazi olmayı nasip etti. Bacaklarıma 22 adet şarapnel parçası isabet etti. Bunların 2 tanesini çıkartabildiler 20 tanesi hala bacaklarımda. Yaralandıktan sonra 4 ay tedavi gördüm. Aracımı görenler 15 Temmuz gazisi olduğum için sevgi gösteriyorlar diye belirtti.

Karadağ, “Aracını kaplatıp çevre vilayetleri de gezerek, 15 Temmuz’un unutulmaması için vatandaşların hafızasını canlı tutan, bir 15 Temmuz gazisi olarak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi sürecinde vatanına sahip çıkan kardeşimizin Allah Yardımcısı olsun” dedi.

Son Güncelleme: 29.07.2018 00:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.