15 Temmuz Şehitler Camii ibadete açıldı

Çorum'un Sungurlu ilçesine bağlı Hilalli Köyüne hayırsever vatandaşlar tarafından yapılan 15 Temmuz Şehitler Camisi ibadete açıldı.

25 Eylül 2016 Pazar 17:01
15 Temmuz Şehitler Camii ibadete açıldı

Çorum'un Sungurlu ilçesine bağlı Hilalli Köyüne hayırsever vatandaşlar tarafından yapılan 15 Temmuz Şehitler Camisi ibadete açıldı. 

Açılışa İlçe Kaymakamı Mitat Gözen, İlçe Müftüsü İbrahim Köksal, AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı İlyas Özkan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Alaittin Akel, İlçe Özel İdare Müdürü Erol Erkoç, Hilali Köyü Muhtarı Orhan Kabuksuz, Hilallı Köyü Camii Dernek Başkanı Yakup Aksungur, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Caminin açılış töreninde konuşan İlçe Müftüsü İbrahim Köksal, “Camilerimiz adı üstünde toplayan, müminleri birleştiren bir mekanlardır. Bu camiler bütün Müslümanların birleştiği bir araya geldiği mabetlerdir, mekanlardır. Her Müslüman’ın yeridir. Müslüman’ın tek bir ibadet yeri vardır burası da camidir. Camilerimizi birlik, beraberlik ve barış içerisinde yaşamamızın bir manevi tapusudur. Cami aslında Müslümanların bir araya geldiği, dertleştiği, tanıştığı, kaynaştığı mekanlardır aynı zamanda. Caminin hayırlara vesile olmasını, caminin yapımında emeği geçenlere, maddi-manevi destekte bulunanlara teşekkür ederim” dedi.

Vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşen Cami açılış programı, dua ve tekbirler getirilerek açılış kurdelesini kesildi.


İHA

Son Güncelleme: 25.09.2016 17:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165