15 Temmuz şehitleri için 200 hatim

Sungurlu’da Müftülüğe bağlı din görevlileri ve Kur’an kursu öğreticileri tarafından 15 Temmuz şehitleri için 200 hatim okundu.

14 Temmuz 2017 Cuma 21:06
15 Temmuz şehitleri için 200 hatim

Sungurlu’da Müftülüğe bağlı din görevlileri ve Kur’an kursu öğreticileri tarafından 15 Temmuz şehitleri için 200 hatim okundu.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında Çarşıbaşı camisinde Cuma namazı öncesi 15 Temmuz şehitleri için okunan hatimlerin duası yapıldı.

Duaya Kaymakam Mitat Gözen, kamu kurum ve kuruluşların müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. İlçe Müftüsü İbrahim Köksal tarafından, 15 Temmuz şehitleri için ilçede Müftülüğe bağlı din görevlileri ve Kur’an kursu öğreticileri tarafından okunan 200 hatim ve ülke genelinde okunan 100 bin hatimin duası yapıldı.

Müftü İbrahim Köksal, 15 Temmuz şehitlerine Allah’tan rahmet, gazilere ise acil şifalar dilerdi. Yüce Allah’tan, ülkemizi her türlü kötülük, savaş ve darbelere karşı koruması için dua eden Köksal, Rabbim bu vatanımızı bizlere emanet eden şehitlerimiz rahmet eylesin. Bizleri de o şehitlerimize komşu eylesin.” dedi.


Cuma namazı sonrası cemaate çeşitli ikramlarda bulunuldu.


Son Güncelleme: 14.07.2017 23:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.