15 Temmuz’da millet destan yazdı

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, 15 Temmuz 2016'da Türkiye'nin tarihi bir gece yaşadığını aktardı.

15 Temmuz 2017 Cumartesi 00:21
15 Temmuz’da millet destan yazdı
 
AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, 15 Temmuz 2016'da Türkiye'nin tarihi bir gece yaşadığını aktardı.

15 Temmuz Darbe girişiminin birinci yıldönümü nedeniyle yazılı bir açıklama yapan Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, o gece hain Fetullahçı
Terör
Örgütü militanları ve onları yöneten üst akıl tarafından aynı zamanda Türkiye'ye karşı bir işgal girişiminin yapıldığını ifade etti.

Darbe girişiminin asıl amacının, ülkemizi tarihimizde görülmemiş bir kaosa sürüklemek, kardeş kavgası başlatmak ve
Türkiye'yi iç savaş ortamına sokmak olduğuna vurgu yapan Ceylan, “Allah'a şükürler olsun Sayın Cumhurbaşkanımızın cesur liderliği ile milletimiz, cesareti ve feraseti ile bu belayı, bu fitneyi durdurdu. Milletimiz, demokrasimize ve özgürlüğümüze kasteden bu saldırı karşısında dik durdu, canı pahasına ülkesini, vatanını, namusunu, inancını savundu” dedi.

Gözü kararmış hainlerin devletin silahıyla milletin üzerine açtığı ateş sonucu 240 kahraman Türk Milleti evladının şehit olduğunu hatırlatan Ceylan, ihanet çetesinin Cumhurbaşkanlığını, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni bombaladığını, bu saldırının ülkemizin karşılaştığı en büyük tehlikelerden biri olduğunu söyledi.

“O gece Fetullahçı terör örgütü, devleti ele geçirmeye, milleti tahakküm altına almaya kalkıştı” diyen Ceylan, “Ne kadar perdelenmek, itibarsızlaştırılmak istense de 15 Temmuz'un önemi, kıymeti ve 15 Temmuz gecesi bu milletin nasıl bir destan yazdığını unutmadık, unutturmayacağız. Birilerinin 15 Temmuz'u itibarsızlaştırmasına müsaade etmeyeceğiz. 'Kontrollü darbe', 'Başarısızlığa mahkum edilmiş darbe' gibi ifadeler üzerinden 15 Temmuz'un birileri tarafından bölünmesine, perdelenmesine, itibarsızlaştırılmasına izin vermeyeceğiz” diye konuştu.

15 Temmuz’un yıldönümün nedeniyle Milletin meydanlara çıkmasına da değinen Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Milletin sokakta demokrasi aramadığını, yok edilmek istenen demokrasiye sahip çıkmak için canlarını veren o gecenin kahramanlarını andığını dile getirdi.



Son Güncelleme: 15.07.2017 00:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165