1994 yılı gazete manşetleri sergisi

10 Ocak Gazeteciler Günü etkinlikleri kapsamında Çorum Belediyesi Sanat Galerisi ve Müzesi’nde saat 14.00’da açılacak olan sergi Çorum halkına nostalji yaşatacak.

07 Ocak 2016 Perşembe 16:38
 1994 yılı gazete manşetleri sergisi


10 Ocak Gazeteciler Günü etkinlikleri kapsamında Çorum Belediyesi Sanat Galerisi ve Müzesi’nde saat 14.00’da açılacak olan sergi Çorum halkına nostalji yaşatacak.

Belediye Basın Birimi'nden yapılan açıklamaya göre, 1994 yılında Çorum’da yaşanan toplumsal olayları ve hadiseleri gazete manşetleriyle birlikte hatırlatmayı amaçlıyor. Sergi, tüm Çorum halkının katılımına açık olacak.

Belediye’den Gazeteciler Günü’nde konferans

Çorum Belediyesi, 10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle bir konferans düzenleyecek. Karakalem Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Metin Karabaşoğlu’nun konuşmacı olarak katılacağı program 10 Ocak Pazar günü Devlet Tiyatro Salonu’nda saat 18.30’da gerçekleşecek. 


Çorum Belediyesi’nden yapılan açıklamada Metin Karabaşoğlu’nun “Ahlaklı Gazetecilik” adını taşıyan konferansına tüm Çorum halkı davet edildi. 


Belediye, 11 Ocak Pazartesi günü 1994 yılında Çorum’da çıkan gazetelerin manşetlerinin yer alacağı bir sergi açacak. 





Son Güncelleme: 07.01.2016 16:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165