2 bin 352 kişiye eğitim

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından 2016 yılı içerisinde aile eğitim programı kapsamında 2 bin 352 kişiye eğitim verildi.

11 Ocak 2017 Çarşamba 13:02
2 bin 352 kişiye eğitim

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından 2016 yılı içerisinde aile eğitim programı kapsamında 2 bin 352 kişiye eğitim verildi.




Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından toplumun temel yapı taşı olan aileleri bilinçlendirmek ve yaşam kalitelerini arttırmak ve  'sağlıklı, mutlu, müreffeh ve güçlü aileler' sayısının artırılması amacıyla hazırlanan “Aile Eğitim Programı” kapsamında seminer programları devam ediyor.



Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Format örü Ahmet Yakut koordinesinde bu kapsamda Milli Eğitim Müdürlüğü, Hitit Üniversitesi, İl Müftülüğü, Çorum Belediyesi, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü gibi çeşitli kurumlarla iş birliği yapıldı. Yıl içerisinde gerçekleşen eğitimlerde Ailenin Önemi, Aile Yaşam Becerileri ve İletişim, çocuk Yetiştirmede Dikkat Edilecek Hususlar, Bilinçli ve Güvenli İnternet Kullanımı; Afet Sonrası Psikolojik İlk Yardım, Bilinçli Alışveriş, Ailede Enerji Tasarrufu, Engellilik ve Erişilebilirlik, Madde Bağımlılık Riski ve Korunma, Sınav Stresi ve Baş Etme Yolları konuları anlatıldı. Bu kapsamda 43 farklı oturumda 2352 kişiye ulaşıldı.

 

Son Güncelleme: 11.01.2017 13:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.