2. etap TOKİ konutlarına başvurular başlıyor

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından...

29 Ağustos 2015 Cumartesi 13:16
2. etap TOKİ konutlarına başvurular başlıyor

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından Osmancık ilçesine yaptırılması planlanan 178 konut için başvuruların 3 Eylül’de başlayacağı bildirildi. 

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, TOKİ 2. etap projesi kapsamında 118’i dar gelirliler olmak üzere 178 dairelik toplu konut inşa edileceğini söyledi. Başkan Karataş, TOKİ 2. etap projesinin ev sahibi olmak isteyenler için bir fırsat olduğunu dile getirdi.

Dar gelirli vatandaşların 240 ay vadeyle ev sahibi olabileceğini kaydeden Karataş “Dar gelirli vatandaşlarımızın sosyal konut talebi vardı. Biz de seçim vaatlerimizde TOKİ 2. Etap projesi için söz vermiştik. İlk olarak bir anket çalışması yaptık. Vatandaşlarımızın yoğun talebini görünce projenin uygulanması için harekete geçtik. TOKİ ve belediyemiz iş birliği ile Çay Mahallesinde 178 konut inşa edilecek. Konutların 118’i alt gelir grubu vatandaşlarımız için ayrıldı” dedi.

Alt gelir grubuna ayrılan konutlara; aylık hane halkı geliri net 3 bin 200 TL’yi geçmeyenler başvurabilecek.

Başvurular 3 Eylül - 16 Ekim 2015 tarihleri arasında yapılabilecek.



Son Güncelleme: 29.08.2015 13:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165