2. Kurumlar Arası spor şöleni sona erdi

Çorum Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Kurumlar Arası Spor Şöleni voleybol finali ile sona erdi. Buhara Kültür Merkezi’nde oynanan final maçı sonrası tüm branşlarda dereceye giren sporcular için ödül töreni düzenlendi.

16 Mart 2017 Perşembe 09:26
2. Kurumlar Arası spor şöleni sona erdi

Çorum Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Kurumlar Arası Spor Şöleni voleybol finali ile sona erdi. Buhara Kültür Merkezi’nde oynanan final maçı sonrası tüm branşlarda dereceye giren sporcular için ödül töreni düzenlendi.



Masa tenisi, bowling, dart, satranç ve voleybol branşlarında yapılan spor şöleninde Çorum merkez, ilçe ve beldelerden oluşan 33 kurumdan 105 kadın ve 986 erkek olmak üzere toplam 1091 sporcu mücadele etti. Turnuvada 105 sporcu, madalya almaya hak kazandı.



Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Başkan Yardımcısı Zeki Gül, İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer,  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Haşim Eğer, Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Azimli, Belediye Spor İşleri Müdürü Nadir Solak ve çok sayıda spor severin katıldığı ödül töreninde konuşan Başkan Külcü, ikincisini gerçekleştirdikleri kurumlar arası spor şölenine katılımın çok yoğun olduğunu söyledi. Geçen yıl sadece il merkezindeki kurumların katıldığını bu yıl ise ilçelerden de katılımını olduğunu ifade eden Külcü, “Geçtiğimiz yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz şölenimize 631 kişi katılmıştı. Bu yıl ise 1091 kişi katılarak bu sayı iki katına çıkmış oldu. Şölenimize katılan tüm kamu kurum ve kuruluşlarına, sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ediyorum” dedi.



Çorum'da sporu bir yaşam biçimi haline getirmeye gayret ettiklerinin altını çizen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, her yaş ve her kesime yönelik spor faaliyetleri düzenlediklerini söyledi. Külcü, “Her ay tüm kesimlerin katılabildiği, hemşehrilerimizin spor yaparken aynı zamanda eğlendiği faaliyetler yapıyoruz. Devletimiz spora çok önemli yatırımlar yapıyor. İlimizde de Çorum Belediyesi olarak şehrimizi spor kenti haline getirmek için çalışıyoruz. Sporun lokomotifi olarak şehrimize yeni spor tesisleri yapıyor, Çorum’u yeni spor branşlarıyla tanıştırıyoruz. Sporu, insanlığın ortak dili olarak bildiğimiz için kurumlarımız, STK'larımız, engellilerimiz, kadınlar ve erkeklerin katıldığı faaliyetler gerçekleştiriyoruz.” dedi.



DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ


Çorum Belediyesi tarafından ikincisi düzenlenen kurumlar arası spor şöleninde dereceye girenlere ödülleri düzenlenen törenle verildi.


Voleybolda 1. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 2. Beden Eğitimi Öğretmenleri Derneği, 3. Mecitözü Ziraat Odası Başkanlığı ve 4. Çorum Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi takımları derece yaptı.


Masa tenisi bayanlarda 1.Ceren İlayda Sönmez, 2. Irmak Deniz Özpamuk, 3. Arzu Özölçer oldu. Masa tenisi erkeklerde ise 1.Çorum Belediyesi Su Kanalisazyon Müdürlüğü, 2. Beden Eğitimi Öğretmenleri Derneği, 3. İlahiyat Fakültesi oldu. 



Bowling bayanlarda 1.Arzu Özölçer, 2. Nurhan Emine Tiryaki, 3. Serap Barın oldu. Bowling erkeklerde ise 1. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, 2.Tesisler Müdürlüğü, 3. Ziraat Katılım Bankası oldu.


Dart Bayanlarda 1. Canan Canset Arslan, 2. Ceren İlayda Sönmez, 3. Zümran Yüce oldu. Dart erkeklerde ise, 1. Çorum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 2. Hitit Üniversitesi SKS Kırmızı takım, 3. İtfaiye Müdürlüğü oldu.


Satranç Bayanlarda 1. Özlem Yılmaz, 2. Filiz Yetim, 3. Kamile Kumaş oldu. Satranç erkelerde ise, 1. Evren Deniz Sarıbay, 2. Şahin Yetik, 3. Adil İpek oldu. 




Son Güncelleme: 16.03.2017 09:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.