2 otoyol hükümet programında

AK Parti Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Cahit Bağcı ve Murat Yıldırım, Çorum’dan geçecek olan...

01 Eylül 2014 Pazartesi 16:30
 2 otoyol hükümet programında


AK Parti Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Cahit Bağcı ve Murat Yıldırım, Çorum’dan geçecek olan iki otoyol projesinin 62. Hükümet Programında yer aldığını açıkladı.


Uslu, Bağcı ve Yıldırım, demiryolundan sonra ikinci kez yaptıkları ortak açıklamada, “En büyük yatırımlarımızdan olan karayolu yatırımlarımıza yenilerini ekleyerek devam ediyoruz. İktidarımız döneminde Çorum’u bölünmüş yollarla buluşturduk. 2002 yılı ve öncesinde sadece 58 km bölünmüş yol bulunurken, 2003-2013 yıllarında 250 km bölünmüş yol yaptık ve toplamda 308 km bölünmüş yola kavuşmuş olduk. Çorum Karayolu ulaşım ağına büyük katkı verecek olan Ankara – Kırıkkale – Delice otoyolu ile Osmancık İlçemizden geçecek olan Gerede – Merzifon otoyolu 62. Hükümet programında yer almıştır. Çorum ekonomisine, turizmine büyük katkı sağlayacak olan demiryolu ve otoyol projeleri ile kalkınmamıza ve büyümemize devam edeceğiz.” 


Hükümet programında Karayolu yatırımlarının yer aldığı 156. Sayfasında ; “Ankara – Kırıkkale – Delice otoyolu Yap - İşlet - Devret modeliyle, Gerede – Merzifon otoyolu projesi de fizibilite ve proje çalışmalarının tamamlanarak yapımına başlayacağı” ifadelerine yer verdiler.





 

Son Güncelleme: 01.09.2014 16:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.