2. yılında Gezi etkinliği

Çorum Emek ve Demokrasi Platformu, Gezi Parkı olaylarının ikinci yılı münasebetiyle etkinlik yapacak.

29 Mayıs 2015 Cuma 16:03
 2. yılında Gezi etkinliği


Çorum Emek ve Demokrasi Platformu, Gezi Parkı olaylarının ikinci yılı münasebetiyle etkinlik yapacak.


31 Mayıs Pazar günü saat 18.30’da Hacı Bektaş-ı Veli Parkı'nda toplanıp, 19.30'da Pir Baba Parkı'nda basın açıklaması gerçekleştirileceği belirtilen açıklamada, “Basın açıklamasından sonra saat 20.00'de Hacı Bektaş-ı Veli Parkı’nda yeniden toplanıp şiir ve şarkılarımızı birlikte söyledikten sonra bir forum gerçekleştireceğiz. Programımızın sonunda da gazeteci-yazar-yönetmen Can Dündar'ın büyük Haziran Direnişi için çektiği ‘Gözdağı’ belgeseli gösterilecektir. Halkımızı etkinliğimize davet ediyoruz.


Bu ülkenin tarihinde ender rastlanacak halkın o kendi olduğu, kendini bulduğu, parkından, meydanlarından yola çıkarak bedenine, yaşamına, ülkesine, geleceğine sahip çıktığı o tarihi anların, Gezi'nin suretini tarihe aksettirdiği o takvim yaprağının yıldönümünde; bedenimizle, ruhumuzla; kaybettiklerimiz ve sonsuza kadar yaşatacaklarımızla; aşkımız ve direngenliğimizle her yerdeyiz. Ülkenin dört bir yanında şehirlerin parklarında ve meydanlarındayız. Gezi'yi yaşadığımız ve  anımsadığımız yerde ve her yerdeyiz.” denildi.




Son Güncelleme: 29.05.2015 16:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.