‘2017 dolu dolu geçecek’

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Çorum Şubesi’nin 2. Olağan Genel Kurulu’nda başkanlık görevine yeniden Mücahid Ahmed Köksal seçildi.

16 Ocak 2017 Pazartesi 12:52
‘2017 dolu dolu geçecek’

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Çorum Şubesi’nin 2. Olağan Genel Kurulu’nda başkanlık görevine yeniden Mücahid Ahmed Köksal seçildi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Çorum Şubesi’nin “2. Olağan Genel Kurulu” yapıldı. Tek liste halinde yapılan genel kurulda, MÜSİAD Çorum Şubesi Başkanlığı görevine yeniden Mücahid Ahmed Köksal seçildi. Genel kurulda konuşan Köksal, 27 yıllık geçmişi olan MÜSİAD’ın önemli bir kuruluş olduğunu söyledi. Köksal, “MÜSİAD’ın özellikle son yıllarda bütün dünyaya açılması ve dünyanın her tarafına üretim, iş adamı ve ticaret götürmesi ülkemiz için büyük kazanımlardır. Bugün 65 ülkeye yayılabilmek büyük bir gayretin eseridir” dedi.



HEP BİRLİKTE KOŞTURACAĞIZ. MEMLEKETİMİZ ÇOK ZAMAN KAYBETTİ!

Köksal, "Önceki yönetim kuruluna teşekkür etmek istiyorum. Emekleri çok büyüktü haklarını helal etsinler. Yeni yönetim kurulunu oluştururken taşıdığım hassasiyeti belirtmek isterim. Ülkemizin geleceği için koşturacağız. Neden koşturmamız gerekliyor, gerçekten memleketimiz ciddi zaman kaybetti. Bu zamanı kapatmak için hepimize görev düşüyor. Müsiad olarak burada hepimiz eşit seviyedeyiz. Tamamen burada işlerin daha verimli ilerlemesi, daha güzel bir müsiad, daha çok hizmet eden bir müsiad sağlanması için böyle bir yönetim oluşturduk. Önemli olan kurumdur. Hepimiz gelip geçiciyiz" diye konuştu.



2017 DOLU DOLU GEÇECEK

Köksal, konuşmasına şöyle devam etti:
"2017 yılında biraz yarım kalmış biraz da yapmayı düşündüğümüz faaliyetler var. İnşallah 2017 yılında yeni ekibimizle yapmayı arzuladığımız işler var. Hepsini bir bir yaparak 2017 yılını dolu dolu geçireceğiz. Önce tasarımını yaptığımız fakat son incelemeleri kalan İş Bul Çorum isimli internet sitemiz var. Sitemizin tasarımı bitmiş durumdadır. Kontrollerini yaptıktan sonra Ocak ayı içerisinde faaliyete geçireceğiz. İşbul Çorum internet sitemiz vasıtasıyla buraya kayıt olarak cv bırakan herkesi iş verenlerimiz görmüş olacak. Bir diğer husus ise benimde çok önemsediğim Ticari İlmihal Sohbetleri düzenleyeceğiz. İçinde bulunduğumuz zaman diliminde helal ve haram çizgisi bazen birbirine o kadar çok yaklaşıyorki ayırt etmemiz için bazı şeyleri biliyor olmamız lazım. Yine 2017 yılında yapmayı planladığımız İran ve Afrika ülkelerine iki ayrı gezilerimiz olacak. Özellikle o coğrafyaların ticarete elverişli olduğu düşüncesiyle geziler düzenleyeceğiz. Yine üzerinde durduğumuz fakat 15 Temmuz gibi süreçlerin araya girmesiyle gerçekleştiremediğimiz bir düşüncemiz var. Afrika ülkelerinin konsoloslarının ve ticari ateşelerinin Çorum’da ağarlanması üzerine projemiz var. 2017 yılını bu tarz projelerle dolu dolu geçireceğiz."

GENEL BAŞKANDA TELEFONLA KATILDI

MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak telefonla katıldığı genel kurulda müsiad üyelerine hitap etti. Olpak, bugüne kadar yapılan çalışmalar için teşekkür ederken, bundan sonraki yapılacak çalışmalar içinde başarılar diledi. Opak, "Önce ki yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Yeni yönetime katılan arkadaşlarımızın da başarılı olmasını diliyorum. Müsiad Çorum Şubesinin 2. Olağan Genel Kurulunun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.



HAŞİM CIBIR UNUTULMADI

MÜSİAD Çorum Şubesi üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği genel kurulda hayatını kaybeden Çorumlu genç işadamı Haşim Cıbır ve aziz şehitlerimiz içinde dualar okundu. Divan başkanlığını AK Parti eski İl Başkanı Avukat Rumi Bekiroğlu’nun yaptığı genel kurulda kısa bir süre önce hayatını kaybeden Çorum Müsiad Şubesi onursal üyesi Haşim Cıbır’da unutulmadı. Rumi Bekiroğlu genel kurulda yaptığı konuşmasında; "Haşim Cıbır kardeşimizi buradan rahmetle anıyorum. Oğlu Ömer Cıbır’da artık genç MÜSİAD üyesi olarak aramızda yer alıyor. Genel kurulu sona erdirmeden önce Haşim kardeşimiz için, geçmişlerimiz için ve bu zamana kadar hayatını kaybeden tüm şehitlerimiz için buradan dua okuyalım" dedi. Genel kurul okunan duaların ardından sona erdi.



Çorum MÜSİAD yeni yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu:
Yönetim Kurulu: Mücahid Ahmet Köksal, Mustafa Beyoğulları, Mehmet Emin Türker, Lemzi Çöplü, Mahmut Öztemiz, Mustafa Boyraz, Hüseyin Öztürk, Alper Tığlı, Adem Candan ve Ömer Küçükaltan. Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Rumi Bekiroğlu, Orhan Coşkun, Mustafa Mertek, Ali İlker Tosun, Alparslan Çelik
Denetleme Kurulu: İsmet Çıtak, Mustafa Kılıç, Fatih Yağlı
Denetleme Kurulu Yedek Üyeler: Hacı Bayram İlhan, Osman Tokatlı, Faruk Ildırar

ÜYELER YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

Çorum Müsiad Şubesinde düzenlenen 2. Olağan Genel Kurul’un ardından Müsiad üyeleri İkinci Bahar Lokantası’nda yemekte bir araya geldiler. Çorum Müsiad Şubesi Başkanı Mücahid Ahmed Köksal birlik ve beraberliklerinin herzaman daha da artarak süreceğini belitti. Düzenlenen yemeğin ardından önceki yönetimde yer alan Hayri Şamlı, Bülent Demirci, Şükrü Türkoğlu, Engin Bıyıkoğlu ve Adnan Tığlı’ya bu zamana kadar vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür plaketi verildi. Ayrıca kısa bir süre önce hayatını kaybeden Haşim Cıbır için oğlu Ömer Cıbır’a da plaket verildi. 




Son Güncelleme: 16.01.2017 13:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.