2017 yatırım programına teklif edildi

Devlet Su İşleri 5. Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülen ve Sungurlu Diği Göletine ait proje ön raporu sunumu, DSİ 5. Bölge Müdürü Mahmut Dündar’ın başkanlığında, Bölge Müdür Yardımcısı Mahmut Yüzer, Ahmet Ersin Gökçe, Barajlar Şube Müdürü Fatih Gündoğdu, Jeoteknik Hizmetler ve Yeraltısuları Hasan Deveci ve ilgili personellerinin katılımı ile DSİ 5. Bölge Müdürlüğü Toplantı salonunda gerçekleştirildi.

13 Ocak 2017 Cuma 10:42
2017 yatırım programına teklif edildi

Devlet Su İşleri 5. Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülen ve Sungurlu Diği Göletine ait proje ön raporu sunumu, DSİ 5. Bölge Müdürü Mahmut Dündar’ın başkanlığında, Bölge Müdür Yardımcısı Mahmut Yüzer, Ahmet Ersin Gökçe, Barajlar Şube Müdürü Fatih Gündoğdu, Jeoteknik Hizmetler ve Yeraltısuları Hasan Deveci ve ilgili personellerinin katılımı ile DSİ 5. Bölge Müdürlüğü Toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Proje sunumunun ardından genel bir değerlendirme yapan Bölge Müdürü Mahmut Dündar; Sungurlu Diği Göletinin çok amaçlı verimli bir proje olarak tasarlandığını belirterek, Sulama, İçmesuyu, Taşkın ve Rekreasyon amaçlarını sağladığını belirterek, projenin 2017 yılı yatırım programına teklif edildiğini, yatırım programına alınmasına müteakip hemen ihalesi yapılarak inşaatına başlanacağını belirtti. 

Dündar, bu çok faydalı projenin ortaya çıkmasında emeği olan yüklenici firma ve DSİ personellerine teşekkür etti. Dündar, Projelerin ivedi bir şekilde hazırlanarak sunulması için gerekli talimatları verdi.

 

Son Güncelleme: 13.01.2017 10:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.