2018 Eylül'de bitecek

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, geçtiğimiz hafta hafriyat çalışmalarına başlanan yeni belediye hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu.

28 Mart 2017 Salı 19:10
2018 Eylül'de bitecek

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, geçtiğimiz hafta hafriyat çalışmalarına başlanan yeni belediye hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu.



Belediye başkan yardımcısı Alper Zahir ve Etüt Proje Müdürü Köksal Çöldaş ile birlikte firma yetkililerinden bilgi alan Başkan Külcü, çeşitli yerlerde yaptıkları anket çalışması sonucu Çorum halkının yeni hizmet binasını Akşemseddin Camii karşındaki boş alana yapılması sonucunda karar kıldığını vurguladı.



HİZMET BİNAMIZ, HİZMETLERİN
ZİRVEYE ULAŞTIĞI NOKTA OLACAK


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, yaptığı açıklamada 2009 yılında başlattıkları kentsel yenilenme çalışmalarının, hizmetlerin standardının artırılması için bir adım daha attıklarını vurguladı.



Belediyenin hizmet birimlerinin dağınık olduğunu, bu durumun da kaliteli hizmet etmenin önünde bir engel oluşturduğunu dile getiren Başkan Külcü, “Göreve başladığımız günden bu güne kadar sürekli hizmet kalitemiz, hızımız artıyor. Yapımına başladığımız yeni hizmet binamız bu işin zirveye ulaştığı nokta olacak. Şu anda çalışmalarımızı görüyorsunuz. Buradaki hafriyat çalışmalarımızı hızlı bir şekilde başlattık ve 2018 yılının Eylül ayına geldiğimizde herhangi bir gecikme olmazsa tamamlamış olacağız” dedi.




Yeni hizmet binasının inşaat alanının 12.492 m2 olduğunu belirten Başkan Külcü, “Yeni binamız alt katında otopark, üstte günlük hizmetlerin ve tahsilatların hızlı bir şekilde yapılacağı servisler, sonrasında da müdürlüklerin hizmet ofislerinin bulunduğu katlar olmak üzere toplamda 29 bin metre kare inşaat alanına sahip olacak” dedi.



DAHA KALİTELİ HİZMET İÇİN 65 MİLYON TL YATIRIM

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, yeni hizmet binası ile birlikte İskilip yolunda yılsonuna bitirmeyi hedefledikleri 50 bin m2 büyüklüğünde hizmet kampüsü yaptıklarını da belirterek “Temizlik İşleri, Su ve Kanalizasyon işlerimizin bir kısmını, yeni otobüs garajımızı ve Fen İşleri Müdürlüğümüzün araç parkı bölümünü oraya taşıyacağız. Yeni hizmet binamızın KDV dahil fiyatı 51 Milyon TL, hizmet kampüsün ise 13 Milyon TL civarında. Toplamda 65 Milyon TL civarı devasa bir bütçeyi hemşehrilerimizin hizmetlerimizi daha hızlı, daha kaliteli bir şekilde almalarını sağlamak için ayırmış bulunuyoruz.” dedi.





Son Güncelleme: 28.03.2017 21:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165