2018 takvimini belirlediler

İl Genel meclisi Komisyonları Halil İbrahim Kaya başkanlığında toplandı

02 Aralık 2017 Cumartesi 13:30
2018 takvimini belirlediler

İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya başkanlığında komisyon başkanları toplantısı düzenlendi. Toplantıya Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Mustafa Çelik, İmar ve Bayındırlık Komisyon Başkanı Ali Sami Odabaş, Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyon Başkanı Süleyman Şener, Çevre  Gençlik ve Spor Komisyon Başkanı Mustafa Alagöz, Turizm Komisyon Başkanı Ekrem Şahin, Aile ve Engelliler Komisyon Başkanı Ünal Cevizci, Araştırma ve Geliştirme Komisyon Başkanı Abdurrahman Karagöz ve Ak Parti Grup Başkan Vekili Abdullah Meteoğlu, Merkez İlçe İl Genel Meclis Üyesi Yurdanur Özzehinli katıldı.

Toplantıda 2018 Yılı öncesi komisyonların çalışma faaliyetleri ve 2018 yılında yapılması düşünülen projeler görüşüldü. Kasım Ayında Belirlenen 2018 yılı Performans Planı Bütçesi içerisinde bulunan işlerin komisyonlar tarafından takibi ve denetimleri görüşülerek, hizmetlerin zamanında teslimi için kontrol altına alınacağı ifade edildi.

Çorum'da teknik ve sosyal hizmetler konularında yeni gelişme ve projeler takip edilerek, İl Genel Meclisi olarak bütün çalışmalara destek verilmesinin önemi üzerinde duruldu.  Ayrıca bu alanlarda faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlarla  İl Genel Meclisi komisyonlarının uyum içerisinde çalışacakları dile getirildi.

Halil İbrahim Kaya, komisyon başkan ve üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Son Güncelleme: 02.12.2017 13:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.