23 Nisan Ortaokulu’ndan iftar

23 Nisan Ortaokulu öğretmenleri iftar yemeğinde bir araya geldi.

19 Haziran 2017 Pazartesi 17:17
 23 Nisan Ortaokulu’ndan iftar


23 Nisan Ortaokulu öğretmenleri iftar yemeğinde bir araya geldi.

Öğretmenler, okul yöneticileri ve ailelerinin katılımıyla Beyaz Saray’da gerçekleşen iftar yemeğinde, zorlu ve başarılı bir eğitim-öğretim dönemi sonrası öğretmenler moral depolama fırsatı bulmuş oldu. Yemekte konuşan Okul Müdürü Cenap Tozlu, hem akademik alanda hem de sosyal, kültürel ve sportif alanda başarılarla dolu bir yıl geçirdiklerini ifade etti.



Bu yılki TEOG sınavında 23 Türkiye birincisi,23 öğrencinin bir yanlış ve 24 öğrencinin de iki yanlış yaptığını, Türkiye Satranç Finallerinde de Türkiye ikinciliği elde ettiklerini belirtti. Konuşmasına basketbolda Türkiye yarı finallerinde ilimizi başarıyla temsil ettiklerini, yine voleybol, yüzme, futsal, futbol, kort tenisi, kick boks gibi sportif faaliyetlerde de ilde önemli dereceler elde ettiklerini belirterek devam etti. Kompozisyon, şiir slogan, resim yarışmalarında da yerel ve ulusal başarılara imza atılmıştır. Bu başarılarda emeği geçen öğretmenleri tebrik ederek daha sonraki eğitim-öğretim yıllarında başarılarının artması temennisinde bulundu.



Ayrıca okulda emekliye ayrılacak ve tayini ile başka okula atanan öğretmenlere okul kurum kültürüne yapmış oldukları katkılardan dolayı plaket ve hediye takdiminde bulunuldu. Okuldan, mesai arkadaşlarından ve öğrencilerden ayrılacak öğretmenlerin duygulandıkları gözlemlendi.



Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen yemekten herkesin memnun ayrıldığı görüldü. Bu tarz etkinliklerin okuldaki birlik ve beraberliğin artmasına vesile olduğunu ifade eden Okul Müdürü Cenap Tozlu,  23 Nisan Ortaokulu olarak büyük bir aile olduklarını belirterek, yemeğe katılan herkese teşekkür etti.


Son Güncelleme: 19.06.2017 17:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.