‘23 Nisan’ı gururla kutluyoruz’

AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

22 Nisan 2017 Cumartesi 18:04
‘23 Nisan’ı gururla kutluyoruz’

AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.


Karadağ mesajında, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 97.yılını yeniden gururla kutladıklarını belirtti.


Gençlere seçilme hakkı vererek, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün duyduğu güveni ve millet hakimiyetinin geleceğin çocukları ile gençlerin elinde olduğunu ifade eden Karadağ, şunları kaydetti:


"Geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımıza daha aydınlık ve umut dolu yarınlar bırakabilmek için yapılması gereken ve sergilenen fedakarlıkların bilincindeyiz. 2023,2053 ve 2071 vizyonumuzu hayata geçirmek için durmadan koştuğumuz bu yolda çocuklarımızın gülen yüzü, umutları ve hayalleri bize güç vermektedir. Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, bu önemli günü millet egemenliğini sonsuza kadar koruyacak ve yaşatacak olan çocuklara armağan etmiştir. Dünyada çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'dır. Atatürk'ün ve Türkiye Cumhuriyeti'nin çocuklara ve gençlere olan güveninin ifadesi olmakla birlikte 1979 yılında UNESCO'nun Dünya Çocuk Yılı ilan etmesi sonucu son 38 yıldır 23 Nisan Dünya çocukları ile birlikte evrensel ve uluslararası kutlanarak dünya barışını çocuklarımızın bir araya gelmesini amaçladığımız mutlu bir gündür.

Dünya çocuklarının masumane ve çocukça duygularla kucaklaşmasına, kaynaşmasına neden olmuştur. Bu duygu ve düşünceler ile 97. yılını kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılış yıl dönümünü bir kez daha kutluyorum. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı gözlerinden öpüyor, başta Cumhuriyetimizin ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, aziz şehit ve gazilerimizi, minnet ve şükranla anıyorum. Dünyanın bütün çocuklarına barış ve mutluluk getirmesi temennisiyle çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyorum."


Son Güncelleme: 22.04.2017 18:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165