249 şehidimizi asla unutmayacağız

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum İl Teşkilatı, Parti Genel Merkezi'nin aldığı karar doğrultusunda 15 Temmuz etkinliği düzenledi.

18 Temmuz 2017 Salı 09:14
249 şehidimizi asla unutmayacağız

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum İl Teşkilatı, Parti Genel Merkezi'nin aldığı karar doğrultusunda 15 Temmuz etkinliği düzenledi.

Atatürk Anıtı'nda gerçekleştirilen anma programına CHP İl Başkanı Hasan Suvacı, Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere ve partililer katıldı.


Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan program kapsamında CHP İl Başkanı Hasan Suvacı 15 Temmuz şehitleri anısına Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.


Program kapsamında bir konuşma yapan CHP İl Başkanı Hasan Suvacı, 80 milyonun tamamının o gece  özgürlük için devletine, milletine, egemenliğine sahip çıktığını söyledi.

Bundan bir yıl önce hain bir kalkışma girişimi olduğunu ifade eden Suvacı, 15 Temmuz'da vatandaşların egemenliğine sahip çıktığını ve darbenin Türkiye'de artık gerçekleşmeyeceğini gösterdiğini söyledi.

O gece 249 tane şehit verildiğini hatırlatan Suvacı; "Şehitlerimiz sayesinde bugün özgürce dolaşabiliyoruz.  249 şehidimizi asla unutmayacağız. Allah'tan şehitlerimize rahmet diliyorum." dedi.


www.corumhakimiyet.net


Son Güncelleme: 18.07.2017 09:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.