27 kişi kamudan ihraç edildi

OHAL kapsamında yeni bir Kanun Hükmünde Kararname (KHK) yayımlandı. Kararname ile Çorum’da 27 kişi kamudan ihraç edildi.

16 Temmuz 2017 Pazar 00:54
27 kişi kamudan ihraç edildi

OHAL kapsamında yeni bir Kanun Hükmünde Kararname (KHK) yayımlandı. Kararname ile Çorum’da 27 kişi kamudan ihraç edildi.

Olağanüstü hal kapsamında kamu görevinden çıkarılanlar ve göreve iade edilenlere ilişkin listelerin bulunduğu 692 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname, Resmi Gazete’nin mükerrer sayısında yayımlandı.


İhraç edilenlerin isimleri ise şöyle:


Diyanet İşleri Başkanlığında görevli İmam Hatipler Hasan Basri Demirer, Mehmet Güner, Raşit Eker, Ahmet Önal, Burhan Önder, Kur’an Kursu Öğreticileri Emine Çelik, Fatma Özaslan, Cemile Çakır Köseoğlu Müezzin Kayyımlar Akif Değirmenci, Mehmet Doğan, Naci Yiğit, Çorum L Tipi Kapalı Cezaevi İnfaz Kurumu İnfaz Koruma Memurları Eyüp Uyav, Gökhan Topaç, Haşim Uyanık, Hatip Irkıçatal, Ömer Atıf Çörüş, Recep Ali Öneş, Turgay Tüter, Yılmaz Karaca ile Zabıt Katibi Emrah Aygüneş, Jandarma’dan Astsubay Çavuşlar İshak Demirel ve Selim Akçadağ, İl Özel İdaresi’nden mühendis Ahmet Murat Başergön ve Teknisyen Sebahattin Akay ile Belediye’den mühendis Okan Dağlı, Çorum Şeker Fabrikası’ndan teknik şef Halim Ertuğral ve Uzmam Tabip Orhan Okur.”




Son Güncelleme: 16.07.2017 00:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.