27 köye bireysel foseptik

İl Özel İdaresi 2017 yılı çalışmaları kapsamında 27 Köyün Bireysel Foseptik ihalesinin yapılacağını söyleyen Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, “Bu yıl yapılacak çalışmalarla köylerimizin kanalizasyon ihtiyaçlarını tamamen karşılamış olacağız.

22 Şubat 2017 Çarşamba 16:26
 27 köye bireysel foseptik


İl Özel İdaresi 2017 yılı çalışmaları kapsamında 27 Köyün Bireysel Foseptik ihalesinin yapılacağını söyleyen Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, “Bu yıl yapılacak çalışmalarla köylerimizin kanalizasyon ihtiyaçlarını tamamen karşılamış olacağız.

Bu kapsamda;


Sungurlu ilçemize bağlı Karacabey, Dayıncak, Akçakoyunlu, Yorgalı, Aşağıbeşpınar, Yukarıbeşpıner, Denizli, Aydoğan ve Kamışlı köyleri Bireysel Foseptik yapım ihalesi 28 Şubat Salı günü,


Uğurludağ ilçemize bağlı Dağönü, Köpeç, Büyükerikli ve Resuloğlu köyleri ile Bayat ilçemize bağlı Beydili köyü Bireysel Foseptik yapım ihalesi 2 Mart Perşembe günü,


Osmancık ilçemize bağlı Fındık, Fındıcak, Ağıroğlan, Baltacı Mehmet Paşa ve Baldıran köyleri ile Kargı ilçemize bağlı Hacıveli, Gökbudak, Karaosmanlı ve Aşağıkayadibi köyleri Bireysel Foseptik yapım ihalesi 3 Mart Cuma günü,


Mecitözü ilçemize bağlı Bükse, Fındıklı, Karacaören ve Konaç köyleri Bireysel Foseptik yapım ihalesi de 6 Mart pazartesi günü yapılacaktır. Hayırlı olsun” dedi.


2017 YILINDA KÖYLERİMİZE 802 PROJE
İLE 103,5 MİLYON TL YATIRIM YAPIYORUZ


Çorum’da köylerimizin tarihte alamadıkları hizmetleri almaya devam etiklerini söyleyen Uslu, “Köylerimizin altyapılarını tamamlayarak üstyapı çalışmalarını da hızla yapmaya devam ediyoruz. 2015 yılında başlattığımız rekor hizmetleri 2016 yılında yeni rekorlara ulaştırdık. 2017 yılında da tarihi rekorlarımızı kırmaya devam ediyoruz. Bu yıl 41 içmesuyu, 145 Kanalizasyon, yaklaşık 480 Km Asfalt, 453 köye 1,3 milyon metrekare Kilittaşı, 14 Sanat Yapısı (Köprü, Menfez v.s.), 62 Tarımsal Sulama, vb. toplamda 802 proje çalışması daha yaparak 103,5 Milyon TL yatırım gerçekleştireceğiz” dedi.


CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİ, KAMU
HİZMETLERİNİN SÜRATİ VE KALİTESİ İÇİN ÖNEMLİ


İl Özel İdaresince Köylerimize yapılan hizmetin uyumlu ve koordineli bir çalışmanın sonucu olduğunu belirten Uslu, “Ülkemiz 2002 yılında Ak Parti iktidarı ile gerçek hizmet ile tanışmış, kaos ve kargaşadan uzaklaştıkça büyüme ve gelişmeyi gözlemleyebilmiştir. Legal yollarla engellenemeyen bu kutlu yürüyüşümüz illegal yollarla engellenmeye çalışılsa da milletimiz gereken cevabı vermiştir. 16 Nisan’da yapılacak referandum, geçmişte ülkemize çok büyük zararlar vermiş, kaos ve kargaşa ortamları oluşturmuş koalisyonlara son verecek, geçmişte büyük acılar yaşatan, demokrasiye, hak ve hürriyetlere balans ayarı yapmaya kalkanlara veya kalkışma cüretini göstereceklere milletimizin son bir cevabı olacaktır. Milletimizin güvenini şimdiye kadar boşa çıkarmadık, şimdiden sonra da boşa çıkarmayacağız. İl Özel İdaremizce Köylerimize yapılan hizmetler uyumlu ve koordineli bir çalışmanın sonucudur. Hükümetimizin koordinemizle sağladığı ödeneklerle; Valimiz, Belediye Başkanlarımız, İl Genel Meclisimiz, İl ve İlçe teşkilatlarımız ile köylerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Hizmetin büyümenin, gelişmenin devamlılığı, ihtilal Anayasasının rejim değişikliği söz konusu olmaksızın Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi olarak yenilenmesi ile mümkündür. Halkımız her seçimde olduğu gibi 16 Nisan referandumunda da desteğini bizlerden esirgemeyecektir” dedi.


 

Son Güncelleme: 22.02.2017 16:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.