3 ayrı şüpheli ölüm

Dodurga'da 1 Osmancık'ta 2 kişi ölü olarak bulundu.

22 Mayıs 2017 Pazartesi 10:31
 3 ayrı şüpheli ölüm

Dodurga'da 1 Osmancık'ta 2 kişi ölü olarak bulundu. 

Dodurga’da deterjan içme şüphesi ile hastaneye kaldırılan şahıs hayatını kaybetti. Alınan bilgilere göre Tutuş Köyü’nde ikamet eden S.Ü deterjan içme şüphesi ile yoğum bakım ünitesine kaldırıldı. S.Ü yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili verilen Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı ile tahkikata başlanıldı.

Osmancık’ta tarlasını sulamak için evden ayrılan şahıs ölü olarak bulundu. Edinilen bilgilere göre Kamil Köyü’nde ikamet eden İ.D isimli şahıs tarlasını sulamak için evden çıktı. Akşam geç saatlere kadar eve dönmeyen İ.D için Jandarmaya bilgi verildi. konu ile ilgili yapılan aramada tarlasının kenarındaki çalılıkların içinde düşmüş ve vefat etmiş şekilde bulunan İ.D’nin şüpheli ölümünün ardından Cumhuriyet Savcısının talimatı ile OYİ timi tarafından gerekli inceleme yapılarak tahkikata başlanıldı.

Osmancık’ta evinin banyosunun girişinde bir şahıs ölü olarak bulundu. Alınan bilgilere göre Kargı köyünde ikamet eden H.K kendi evinin banyo girişinde yüz üstü yattığı ve nefes almadığını beyanla 112 ekiplerine bilgi verildi. Konu ile ilgili incelemelerde 112 acil ekipleri şahsın vefat ettiğini bildirmesi üzerine şüpheli ölüm olayı meydana geldi. Olayla ilgili tahkikata başlanıldı. 


Son Güncelleme: 22.05.2017 10:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.