3 bin çocuğa bayram hediyesi

Çorum Belediyesi, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi her dini bayramda yaptığı gibi Ramazan bayramı öncesinde de 3 bin çocuğu sevindirdi. Bayramlık giyeceklerini alan çocuklar, Başkan amcalarına teşekkür etti.

14 Haziran 2017 Çarşamba 21:28
3 bin çocuğa bayram hediyesi

Çorum Belediyesi, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi her dini bayramda yaptığı gibi Ramazan bayramı öncesinde de 3 bin çocuğu sevindirdi. Bayramlık giyeceklerini alan çocuklar, Başkan amcalarına teşekkür etti.



Çorum Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen giyecek dağıtım programında bayram hediyelerini kendileri seçen çocukların mutlulukları yüzlerine yansıdı.


Çorum Belediyesi’nin sosyal belediyecilikte Türkiye’deki marka belediyelerden biri haline geldiğini söyleyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum’da yaşayan 260 bin nüfusun tamamına yönelik hizmet verdiklerini belirtti. Çocukların mutluluklarının her şeye bedel olduğunu, çocukların sevincinin yaptıkları diğer hizmetlerle kıyas edilemeyecek kadar önemli olduğunun altını çizen Başkan Külcü, “Yeni doğan çocuk için hoş geldin bebek ziyaretinden yaşlılarımız, ulu çınarlarımızın ev temizliğine kadar, kadın ve gençlerimize yönelik çalışmalardan engelli kardeşlerimize yaptığımız tüm bu çalışmalar, çok sayıda belediye tarafından da örnek alındı ve uygulanmaya çalışıldı. Tüm bunları gördükçe bizim de çalışma azmimiz daha da artıyor.” dedi.



Giyecek yardımı yapılan çocukların ve ailelerinin isimlerine mahalle muhtarları, okullar ve gıda bankamızdan aldıkları listelerden yola çıkarak ulaştıklarını vurgulayan Başkan Külcü, “Ramazan Bayramı öncesinde 3 bin evladımıza ayakkabı, pantolon, tişört, çoraptan oluşan giyeceklerden hediye ettik. Çocuklarımız bayrama yeni kıyafetleriyle girmenin mutluluğunu yaşacak. Dört yıl önce başladığımız proje kapsamında bu zamana kadar 16 bin 500 çocuğumuza bayram hediyesi verdik. Bundan sonrada bu çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi. 




Son Güncelleme: 15.06.2017 01:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165