300 bin Lale ve Sümbül dikiliyor

Çorum Belediyesi, şehrin büyük parkları arasında yer alan Yunus Emre ve Pir Baba parklarına 300 lale ve sümbül dikiyor.

26 Kasım 2015 Perşembe 11:22
300 bin Lale ve Sümbül dikiliyor

Çorum Belediyesi, şehrin büyük parkları arasında yer alan Yunus Emre ve Pir Baba parklarına 300 bin  lale ve sümbül dikiyor. Bahar ayına hazırlık niteliğindeki çalışma ile birlikte ilkbaharda Çorum, lale ve sümbüllerle rengârenk olacak.

Belediye Basın Birimi'nden yapılan açıklamaya göre, Parkların yanı sıra Abide Meydanı, Akşemseddin Caddesi ve Binevler kavşaklarına da ekileceğini ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, “Şehrimizin her mevsim çiçeklerle donatılması ve rengarenk çiçeklerle bezenmesi için Belediyemiz çalışmaktadır. Bu güzellikleri korumak ve daha da iyileştirmek bizim görevimiz. Yunus Emre Parkı ve Pir Baba Parkı ile birlikte şehrin değişik cadde ve kavşaklarında şimdiden lale ve sümbül soğanları dikiyoruz. Bahar hazırlık yapıyoruz. Diktiğimiz bu çiçekler çok yıllık bitkiler olması nedeniyle 5-6 yıl boyunca bahar aylarında çiçek açacak.” dedi.


Son Güncelleme: 26.11.2015 12:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.