35 yıllık altyapı sorununa neşter

Sungurlu ilçesi Yeni Hayat Mahallesi Emine Hatun cami mevkiinde 35 yıldır süren...

16 Ocak 2015 Cuma 15:25
 35 yıllık altyapı sorununa neşter


Sungurlu ilçesi Yeni Hayat Mahallesi Emine Hatun cami mevkiinde 35 yıldır süren alt yapı, kanalizasyon ve yol sorununa Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner el attı. 

Mahalle sakinlerinin yıllardır çözüm bulamadığı sıkıntılarına kulak veren Başkan Şahiner Fen İşleri Müdürlüğü’ne talimat verdi. Emine Hatun Cami mevkiinde bulunan ve 30 haneyi yakından ilgilendiren alt yapı ve kanalizasyon için çalışmalarına başlayan ekipler sorunu kısa sürede çözdü.

BAŞKAN ŞAHİNER ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Yenihayat Mahallesi sakinleri sorunlarını çözüme kavuşturan Başkan Abdulkadir Şahiner'e teşekkür etmek için mahallelerinde ağırladı. Belediye Başkan yardımcıları Sefa Karslı, Ahmet Yılmaz ve Bahri Sezen ile birlikte mahalleye gelen Başkan Şahiner, Fen İşleri Müdürlüğü’nün yaptığı yol, kanalizasyon ve altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

HİZMET GÖTÜRMEK BİZİ MUTLU EDİYOR

Vatandaşların sıkıntılarına yerinde çözüm bulmak için çalıştıklarını söyleyen Başkan Şahiner, Yeni Hayat Mahallesindeki altyapı sorunu ile yakından ilgilendiğine dikkat çekti. 

Başkan Şahiner, “Yıllarca dokunulmamış yerlere müdahale ediyoruz. Sorunları çözüme kavuşturmak bizi ve halkımızı mutlu ediyor. Elimizden geldiğince halkımızın hayatınızı kolaylaştırmaya çalışıyoruz” dedi.





İHA

Son Güncelleme: 16.01.2015 15:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.