“360 derece, karanlık gece“ Tır'ı Çorum’da

15 Temmuz'daki darbe girişimine ilişkin görüntülerin, 360 derece sanal gerçeklikle izlenebildiği tır, Çorum'da.

04 Ağustos 2017 Cuma 16:41
 “360 derece, karanlık gece“ Tır'ı Çorum’da

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimine ilişkin görüntülerin, 360 derece sanal gerçeklikle izlenebildiği tır, Çorum'a geldi. 

Tuzla Belediyesi’nce, "İhanet gecesini unutmayacağız, unutturmayacağız" sloganıyla yürütülen proje kapsamında hazırlanan "360 derece, karanlık gece" adlı tır, Çorumlularla buluştu. Hain darbe girişimiyle ilgili görüntülerin saati saatine üç boyutlu ve harekete duyarlı şekilde hazırlandığı videolar, sanal gerçeklik gözlükleriyle ücretsiz izlenebildiği Tır’da, insanlar 3D teknolojisi sayesinde yürüyerek gidebildikleri 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde halkın demokrasi mücadelesine, Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığı ile TBMM'nin bombalanmasına ve halkın darbecilere yönelik tepkilerine yeniden tanıklık ettiler.

AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve parti yöneticileri Hürriyet Meydanı’ndaki Tır’ı ziyaret etti. 15 Temmuz’da sokağa çıkmalarına rağmen Çorum’da herhangi bir fiile saldırı olmadığı için bazı şeyleri yaşayamadıklarını belirten Akar, “Tır’ın içerisinde o anı birebir anlatan sahneler var. Cumhurbaşkanımızın sokağa çağırdığı anlar var. Allah bizlere bir daha 15 Temmuzları yaşatmasın. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece bize 15 Temmuzlar az gelir. Bu mmleket neler gördü neler geçirdi. Allah’ın izniyle bir şey olmadı. Bundan sonra da olmayacak inşallah” dedi.

İHA


Son Güncelleme: 04.08.2017 16:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.