38 Köyün Beton Parke Taşı İhale Ediliyor

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, İl Özel İdaresi yatırım programında yer alan 38 Köyün Beton Parke Taşı ihalelerinin yapılacağını söyledi.

10 Haziran 2016 Cuma 16:14
38 Köyün Beton Parke Taşı İhale Ediliyor

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, İl Özel İdaresi yatırım programında yer alan 38 Köyün Beton Parke Taşı ihalelerinin yapılacağını söyledi.


520 Bin m2 Beton Parke Taşı


Çorum Merkez ve Mecitözü’ne bağlı 22 Köyün Beton Parke Taşı yapım işi ihalesinin 27 Haziran 2016’da, Bayat, İskilip ve Uğurludağ’a bağlı 16 Köyün Beton Parke Taşı yapım işi ihalesinin de 28 Haziran 2016 tarihinde yapılacağını söyleyen Uslu, “38 köyümüzün daha Beton Parke Taşı döşeme ihalesini gerçekleştireceğiz. İhaleler kapsamında 100 Bin m2’nin üzerinde alana Beton Parke Döşenmesini yaz döneminde sağlamış olacağız. Merkezi yönetimden İl Özel İdaremizin bütçesine sağladığımız kaynakların İl Genel Meclisimizin planlamaları doğrultusunda köylerimize hizmete devam ediyoruz. Yapılacak bu ihalelerle 2016 yılında 219 köye yaklaşık 520 Bin m2 Beton Parke Taşı döşenmesini sağlamış olacağız. Hayırlı olsun” dedi.


Merkez ve Mecitözü ilçelerine bağlı 22 köyde Beton Parke Taşı döşeme işi kapsamında; Çorum Merkez’e bağlı Tatar, Yenice, Aksungur-Kozanoğlu mah., Şeyhmustafa, Altınbaş, Sarmaşa, Eskice, Çanakcı, Seyfe, Mollahasan, Seydim, Kutluca, Evciyenikışla, Ömerbey, Bozboğa, Yoğunpelit, Dağkarapınar köyleri ile Mecitözü ilçemize bağlı Akpınar, Çitli, Köprübaşı, Tanrıvermiş ve Körücek köylerine Beton Parke Taşı döşemesi yapılacaktır.


Bayat, İskilip ve Uğurludağ ilçelerine bağlı 16 köyde Beton Parke Taşı ile döşeme kaplaması yapılması işi kapsamında; Bayat’a bağlı Aşağı Emirhalil, Bayan, İleği köyleri, İskilip’e bağlı Asarcık Kozören Mahallesi, Aşağı Şeyhler, Çavuşoğlu, Çukurköy, Eskiköy, Kayaağzı, Saraycık Tevgeler Mahallesi, Seki Saldere Mahallesi, Sorkun ve Yenice Dere Mahallesi, Uğurludağ’a bağlı Aşılıarmut, Dağönü ve Karakısık köylerine Beton Parke Taşı döşemesi yapılacaktır.

 

Son Güncelleme: 10.06.2016 16:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.