4 servis yeni hastanede

Sağlık Bakanlığı tarafından Çorum’a yaptırılan 800 yataklı Erol Olçok Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Fizik Tedavi, Diyaliz, Dermatoloji ve Psikiyatri Bölümlerinde hasta kabulüne başladı.

04 Temmuz 2017 Salı 13:04
 4 servis yeni hastanede


Sağlık Bakanlığı tarafından Çorum’a yaptırılan 800 yataklı Erol Olçok Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Fizik Tedavi, Diyaliz, Dermatoloji ve Psikiyatri Bölümlerinde hasta kabulüne başladı.


Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Hastane Başhekimi Doç. Dr. Sinan Zehir ile Çorum Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ömer Sobacı basın toplantısı düzenledi.


SOBACI: HASTANEMİZ 5
YILDIZLI OTEL KONFORUNDA


Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ömer Sobacı, hastanenin bazı dallarında hizmet vermeye başladıklarını ve bu hizmet alanını genişletmeye çalıştıklarını dile getirerek, “Bazı konularda sıkıntılarımız var. En kısa zamanda taşınacağız. Hastanemiz 5 yıldızlı otel konforunda. Önümüzdeki haftadan itibaren Üroloji ve Nefroloji bölümlerinde de hizmet vereceğiz. Eksikliklerimiz olabilir. Vatandaşlarımızın da bunu anlayışla karşılamalarını rica ediyorum.” ifadelerini kullandı.


ZEHİR: DİĞER BÖLÜMLERİDE
HIZLICA AÇMAYA DEVAM EDECEĞİZ


Hastane Başhekimi Doç. Dr. Sinan Zehir de bölgenin en büyük hastanelerinden biri olan Erol Olçok Eğitim Araştırma Hastanesi’nin hayırlı olması dileklerini ileterek, “ Yeni hastanemizde Fizik tedavi de yaklaşık 120, diyalizde 28, diğer poliniklerimizde de yaklaşık 100 hastamıza hizmet vermiş bulunuyoruz. Önümüzdeki günlerde de diğer bölümlerimizi hızlıca açmaya devam edeceğiz.” dedi.


Zehir, yeni hastanenin eski hastane ve bölgedeki diğer hastaneler ile karşılaştırıldığında hem teknolojik hem içindeki tıbbi cihaz ve donanımlar açısından hem de yataklı servisler ve poliklinik anlamında oldukça yüksek konfora sahip olduğunu da sözlerine ekledi.


MALCI: HASTANE ÇOK MODERN OLMUŞ


Yeni hastane ile ilgili görüşlerini belirten hasta yakınlarından Hasan Malcı, çok modern bir hastane olduğunu ifade ederek, “4 senedir diyalize geliyorum. 83 yaşında babamı getiriyorum. Eski hastane de iyiydi fakat eskiydi. Burası ile kıyaslayamayız. Yeni hastane güzel olmuş. Çok hijyenik ve modern aynı zamanda. Personelden de memnunuz.” Diye konuştu.


ÖZSOY: DEVLETİMİZ SAĞOLSUN


Cildiye bölümünün ilk hastası olan Yasemin Özsoy ise ilk hasta olduğu için mutlu olduğunu belirterek, “Hastane çok güzel olmuş. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Devletimiz sağolsun. Diğer hastane de güzeldi fakat yetersiz kalıyordu.” şeklinde konuştu.


Kaynak: www.corumhakimiyet.net


Son Güncelleme: 04.07.2017 14:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.