5 yıllık söz gerçekleşiyor

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün 2011 yılında verdiği söz yerine geliyor.

08 Aralık 2016 Perşembe 08:40
5 yıllık söz gerçekleşiyor

MUSTAFA DEMİRER/HABER-YORUM

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün 2011 yılında verdiği söz yerine geliyor.

ORTAKÖY GİRİŞİ YENİDEN GÜNDEMDE

Dün gerçekleştirilen Belediye Meclisi’nde Cemilbey Yolu üzerinde istimlakı ilgilendiren gündem maddesi üzerine konuşan Başkan Külcü, 2017 yılı bahar aylarında Çorum- Ortaköy Yolu girişinde düzenleme yapacaklarını taahhüt etti.

KÜLCÜ YİNE SÖZ VERDİ

Külcü, Ortaköy yolunda geçtiğimiz yıllarda bir düzenleme yaptıklarını ve gündem maddesine konu olan yerde sorun yaşandığını belirterek, söz konusu parseli istimlak ederek yolda eksik kalan bölümü tamamlayacakları sözünü verdi.

2017 BAHARINDA YAPACAK

Belediye olarak 2017 yılında da yol çalışmalarına devam edeceklerini vurgulayan Külcü, "Baharla birlikte Ortaköy yolunu bölünmüş yol haline getireceğiz. Normalde Karayollarının yapması lazım ama onların öncelikli planları arasında burası yok. Ama biz bunu bir sorumluluk olarak görerek yapacağız. Aynı şeyi Ankara yolunda da gerçekleştirdik. Göreve ilk geldiğimizde Ankara yolunu yeniden yaptık. Karayolları ise daha yeni asfalt yenilemesini yapıyor" diye konuştu.

KÜLCÜ SÖZ VERMİŞTİ

Hatırlarsak, Başkan Külcü işbaşına geldikten sonra şehir girişlerinin kentin vitrini ve aynası olduğu görüşünden hareket ederek, Çorum’un ilçelerden şehre giriş yollarının bulvar yol haline getirileceği sözünü verdi.

ATLAMAZ’IN YARIM BIRAKTIKLARI BİTİRİLDİ

Akabinde Çorum eski Belediye Başkanı Turan Atlamaz döneminde yarım kalan Ankara Yolu girişini tamamladı. Ardından yine Atlamaz döneminde bölünerek stablize yapılan yol sıcak asfalt dökülerek uzatıldı. Osmancık Yolu ve Akşemseddin Caddesi’nden Çevre Yolu’na kadar yeni duble bağlantı yolu açıldı.

5 YIL ÖNCEKİ SÖZLERİNİ HATIRLATTIK

Başkan Külcü, yaklaşık 5 yıl önce yani 2011 yılında Çorum-Ortaköy girişinin de bölünmüş yol haline getirileceği sözünü verdi. Bölge sakinleri uzunca bir süre bekledi, hatta defalarca girişimde bulundu. Gelişmeler üzerine verdiği söz Külcü’ye bu sütunlardan hatırlatıldı.

TEKRAR DEVREYE GİRDİ

Belediye yönetimi önce Karayolları nezdinde girişimde bulundu. Karayolları’nın işi kısa sürede yapamayacağı anlaşılınca, Başkan Külcü tekrar devreye girerek Belediye Meclisi’nde Ortaköy yolu girişinin 2017 yılı bahar ayında bölünmüş yol haline getirileceği sözünü tekrarlamış oldu.

DARISI YİNE SÖZ VERİLEN İSKİLİP YOLUNA

Başkan Külcü’nün verdiği sözü yerine getirip getirmeyeceği gelecek yıl bahar aylarında netlik kazanacak. Darısı Başkan’ın yine sözünü verdiği İskilip Yolu girişinin bulvar yol haline getirilmesi…


Son Güncelleme: 09.12.2016 17:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165