500 çocuk erkekliğe ilk adımını attı

Çorum Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Sünnet ve Dayanışma Şöleni, bugün Hürriyet Meydanı’nda gerçekleştirildi.

16 Ağustos 2014 Cumartesi 18:23


Çorum Belediyesi'nce her yıl geleneksel olarak düzenlenen 'Sünnet Şöleni'nde bu yıl 500 çocuk erkekliği ilk adımını attı.

Çocuklara şehir turu attırılması ile başlayan ve ardından Hürriyet Meydanı'nda düzenlenen etkinliklerle devam eden şölende bir dizi eğlence düzenlendi. Şölene animasyon gösterileri renk kattı.

Şölende konuşan Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, 10 Ağustos'ta galibinin millet, mağlubunun ise eski alışkanlıklar olduğunu belirterek, "Burada sadece kaybeden eski alışkanlıklar oldu. Kazanan ise 77 milyon. Bunu birkaç yıl sonra görmeye başlayacağız. Aziz milletimiz yapılan hizmetleri gördü ve Türkiye'nin ilk cumhurbaşkanını seçti" dedi.

Türkiye ve Türk milletinin köklü bir geçmişe sahip olduğunun altını çizen Külcü, devletin güçlü bir şekilde yoluna devam etmesi için, ülkede güçlü bir lider ve yönetim kadrosunun olması gerektiğini belirtti.

Bunu engellemek için bir kısım çevrelerin çok çalıştığına vurgu yapan Başkan Külcü, ancak bu çevrelerin planlarının tutmadığının altını çizdi.

Aydınlık yarınlara omuz omuza vererek güçlü bir şekilde devam edeceklerinin altını çizen Külcü, artık Türkiye'nin önünü kimsenin gücünün yetmeyeceğinin altını çizdi.

Bugüne kadar "insanı yaşat ki devlet yaşasın" düsturu ile hareket ettiklerini belirterek, "Biz insana sevdalıyız. İnsanın mutlu huzurlu olmadığı bir dünya neye yarar. Onun için önce insan diyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada milletin efendisi değil hizmetkarı olacağız" dedi.

Bu yıl gerçekleştirilen sünnet şöleninde 500 çocuğun erkekliğe ilk adımı attığını hatırlatan Başkan Külcü, Çorum Belediyesi olarak son 6 yılda 2 bin 250 çocuğa erkekliğe ilk adımı atlamalarına vesile olduklarını sözlerine ekledi.

Vali Sabri Başköy, Ak Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse'nin da katıldığı Şölen dua ve mehter gösterileri ile devam etti.






İHA

Son Güncelleme: 17.08.2014 14:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165