60. yıl kutlamalarında Çorum ziyareti

Türkiye Cumhuriyeti ile Kore Cumhuriyeti diplomatik ilişkilerinin başlangıcının 60. Yılı kutlamaları çerçevesinde Çorum ziyaret edilecek.

21 Temmuz 2017 Cuma 09:46
60. yıl kutlamalarında Çorum ziyareti

Türkiye Cumhuriyeti ile Kore Cumhuriyeti diplomatik ilişkilerinin başlangıcının 60. Yılı kutlamaları çerçevesinde Çorum ziyaret edilecek.

Türkiye Cumhuriyeti ile Kore Cumhuriyeti diplomatik ilişkilerinin başlangıcının 60. yılını kutlamak üzere, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Kore Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği işbirliğinde iki ülke arasında işbirliğinin geliştirilmesi, dostluk ve kardeşlik bağlarının güçlendirilmesi amacıyla emekli büyükelçi, bilim adamları, sanatçı ve basın mensuplarından oluşan heyetin 16-25 Temmuz tarihleri arasında “Anadolu Odise Programı” adı altında ülkemizin kültür ve medeniyet alanlarına ziyaretlerini kapsayan bir organizasyon yürütecek.


Program kapsamında İstanbul, Çanakkale, İzmir, Aydın, Denizli, Konya, Nevşehir, Çorum ve Ankara ziyaretleri yapılacak ve bu ziyaretler esnasında çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Heyetin Çorum programı, 23 Temmuz Pazar günü saat 11.00’de Boğazkale-Hattuşa gezisi ile başlayacak.

Bu geziye Boğazkale-Hattuşa Kazı Başkanı Prof. Dr. Andreas Scachner ve Prof. Dr. Tayfun Yildirim eşlik edecek olup gezinin ardından saat 16:00’da Çorum’a hareket edilecek.
Program, aynı gün akşam saat 18:00’de Çorum Müzesindeki Yuvarlak Masa Toplantısı ve ardından müze gezisi ile devam edecek ve saat 20:00’de Vali Necmeddin Kılıç’ın misafirlere vereceği resepsiyon ile sona erecek.


Son Güncelleme: 21.07.2017 12:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.