70 Bağımsız Denetçimiz oldu

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından Anitta Otel’de sertifika töreni düzenlendi.

28 Mart 2015 Cumartesi 13:33
70 Bağımsız Denetçimiz oldu


Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından Anitta Otel’de sertifika töreni düzenlendi.


7-11 Ocak tarihleri arasında SMMMO’da düzenlenen Kamu Gözetim Kurumu Denetim Eğitimleri seminerinde başarılı olan 70 oda üyesine başarı belgesi verildi.


Programda konuşan SMMMO Başkanı Muzaffer Yıldırım, “Bağımsız denetim kapsamı genişliyor. Ülkemizde önemli yeniliklerde birlikte yasalaşan 6102 sayılı T.T.K 01.01.2013 tarihinden itibaren yürürlüğe giren kuruluşlardan biri bağımsız denetimdir. 6102 sayılı kanun 397 ile 404.madde arasında düzenlenmiş olan bağımsız denetimin kapsamını belirlemiş,  yürütmeye bırakılmıştır.” Dedi.


Konuşmaların ardından seminerlere eğitici olarak katılan Hitit Üniversitesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Selçuk Kendirli ve Doç. Dr. Cihat Savsar’a  SMMMO Başkanı Muzaffer Yıldırım tarafından  teşekkür belgesi verildi.


Program sonunda oda üyeleri hep birlikte hatıra fotoğrafı çekindiler.



Son Güncelleme: 28.03.2015 13:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.