72 köye parke taşı

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, 72 Köye 222 Bin metrekare Beton Parke Taşı döşeme yapım işinin ihale edileceğini söyledi.

06 Ocak 2017 Cuma 18:31
72 köye parke taşı

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu,  72 Köye 222 Bin metrekare Beton Parke Taşı döşeme yapım işinin ihale edileceğini söyledi.


Köylere yapılan yatırımların artarak devam ettiğini söyleyen Uslu, “2015 yılında tarihinin en büyük hizmetlerini alan köylerimize 2016 yılında daha da fazla hizmet götürülmesi için kaynak sağlayarak ihalelerimizi yaptık. Geçtiğimiz yıl ihaleleri yapılan İçmesuyu, Kanalizasyon ve Kilittaşı hizmetlerimizin bu yıl yapım çalışmaları da devam edecektir.


662 KÖYÜN KİLİTTAŞI İHALESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK


Geçtiğimiz yıl 590 köyümüze 1,5 Milyon metrekare Kilittaşı ihalesi ile tarihi bir rekora imza attık. İlave olarak Dodurga, Laçin, Oğuzlar ve Osmancık İlçelerine Bağlı 72 Köyde Kilitli Beton Parke Taşı Döşeme ihalesini de 2 Şubat Perşembe günü gerçekleştireceğiz. Hayırlı olsun” dedi.


DODURGA, LAÇİN, OĞUZLAR VE OSMANCIK'TA
72 KÖYÜN KİLİTTAŞI İHALESİ YAPILIYOR


Uslu, “2 Şubat Perşembe günü ihale edilecek “Çorum İli Dodurga, Laçin, Oğuzlar ve Osmancık İlçelerine Bağlı 72 Köyde Kilitli Beton Parke Taşı Döşeme” işi kapsamında; Dodurga ilçesine bağlı, Akkaya, Alpagut, Çiftlik köyü, Kirenci, M.D.Tekkesi, Dikenli, Kuyucak ve Tutuş köyleri, Laçin ilçesine bağlı, Çamlıca, Çamlıpınar, Gökgözler, İkizce, Narlı, Gökçekaya ve Karasoku köyleri, Oğuzlar ilçesine bağlı, Ağaççamı, Cevizli, Derinöz, Kayı, Şaphane ve Erenler köyleri, Osmancık İlçesine bağlı, Akören, Ağıroğlan, Alibeyköy, Ardıç, Aşg.Zeytin, Aşıkbükü, Avlağı, Aydın, Baldıran, B.Mehmetpaşa, Başpınar, Belkavak, Çampınar, Çatak, Çayır, Danişment, Deliler, Durucasu, Doğan, Evlik, Fındıcak, Fındık, Girinoğlan, Gökdere, Güneşören, Güvercinlik, İnal, İncesu, Kamil, Karaköy, Karalargüney, Kargı, Kızıltepe, Kumbaba, Kuzhayat, Konaca, Ovacıksuyu, Öbektaş, Pelitcik, Sarıalan, Sarpunkavak, Sekiköy, Sekibağı, Sütlüce, Tekmen, Tepeyolaltı, Umaç, Yağsiyen, Yaylabaşı ve Yk.Zeytin köyleri olmak üzere toplam 72 köye; 2017 yılı için 111.100 metrekare, 2018 yılı için de 111.000 metrekare olmak üzere toplam 222 Bin metrekare Kilitli Beton Parke Taşı döşeme işi yapılacağı bildirildi. 


Son Güncelleme: 06.01.2017 19:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165