732 aileye uyuşturucu ile mücadele eğitimi

Uyuşturucu ile Mücadele Koordinasyon Kurulu Valilik binasında toplandı.

29 Mayıs 2016 Pazar 15:32
732 aileye uyuşturucu ile mücadele eğitimi

Uyuşturucu ile Mücadele Koordinasyon Kurulu Valilik binasında toplandı.

Vali Yardımcısı Ali Deniz Sürmen başkanlığında düzenlenen toplantıya ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleşen oturumun açış konuşmasını yapan Ali Deniz Sürmen, uyuşturucu madde bağımlılığının toplum açısından önemli bir problem olduğunu söyledi.

Sürmen, bu konuda alınması gereken tedbirler ve yürütülmesi gereken çalışmalarda işbirliğinin büyük önem taşıdığını vurguladı.

Toplantıda Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü adına söz alan Psikolog Hande Şentürk, uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürüttükleri çalışmaları anlattı.

Aile Eğitim Programı dahilinde Çorum’da bugüne kadar 732 aileye ‘Madde Bağımlılığı ve Risklerinden Korunma’ konulu eğitim verdiklerini açıklayan Hande Şentürk, Çocuk Koruma Kanunu kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü işbirliğinde de çeşitli faaliyetler düzenlediklerini kaydetti.

Katılımcıların fikirlerini de paylaştığı Uyuşturucu ile Mücadele Koordinasyon Kurulu Toplantısı, yapılan sunumların ardından sona erdi.

Son Güncelleme: 29.05.2016 15:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.