76 isim çalışmalara başlıyor

Hemşehrimiz Prof. Dr. Lütfi Akça’nın yer aldığı dokuz ayrı kurulda görev alan 76 isim çalışmalara başlıyor

12 Ekim 2018 Cuma 13:18
76 isim çalışmalara başlıyor

Ana görevi ilgili oldukları alanda politika oluşturmak ve hükümete öneriler sunmak olan 9 kurulda görev alan 76 isim çalışmalarına başlıyor. Beştepe’de önümüzdeki hafta yapılacak ilk toplantıda başkanvekilleri belirlenecek.

Milliyet’in haberine göre, Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde oluşturulan ve geçtiğimiz günlerde ataması yapılan dokuz kurulun önümüzdeki hafta çalışmalarına başlaması bekleniyor. Kurulların başkanvekilleri de Erdoğan’ın başkanlığında yapılacak ilk toplantıda belirlenecek.

Yerel Yönetim Politikaları Kurulu’nda hemşehrimiz Prof. Dr. Lütfi Akça’nın yer aldığı dokuz ayrı kurulda görev alan 76 isim, kurul çalışmalarını Cumhurbaşkanlığı’na devredilen Çankaya Köşkü’nde yapacak. Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleşecek toplantılar ise Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde olacak. Kurullar kendi çalışma takvimlerini kendileri belirleyecek. Haftalık, aylık toplantı dönemleri de yine kurullar tarafından tespit edilecek

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.