8 il Çorum’da toplandı

Çorum, Mardin, Şanlıurfa, Osmaniye, Siirt, Hatay, Mersin ve Sinop Aile ve Sosyal Politikalar...

20 Ağustos 2014 Çarşamba 10:08
 8 il Çorum’da toplandı


Çorum, Mardin, Şanlıurfa, Osmaniye, Siirt, Hatay, Mersin ve Sinop Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlükleri ve bağlı kuruluşlarında görevli Kalite Yönetim Temsilcileri ve Kuruluş Kalite Yönetim Sorumluları ve Sistem İç Tetkikinde görev alabilecek yeterlilikte meslek elemanlarının katıldığı Kalite Yönetim Sistemi Bölgesel Eğitimi Çorum’da gerçekleştiriliyor. Geçtiğimiz Pazartesi günü başlayan eğitimler yarın sona erecek.


8 ilden görevlilerin katılımıyla Anvatar Otel’de düzenlenen hizmet içi eğitimin açılışında bir konuşma yapan Çorum Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Ali Dinçer, “Toplam Kalite Yönetim Sistemi konulu hizmet içi eğitim seminerinin ilimizde gerçekleştiriliyor olmasının mutluluğunu yaşadığımızı belirtmek isterim. Bu organizasyonu planlayan Bakanlığımız yöneticilerine teşekkürlerimi sunuyorum. Katılımcıların Çorum'u daha iyi tanımaları için tarihi ve turistik yerlerimize gezi düzenleyeceğiz. Bu eğitimin sonunda umarım misafirperverliğimizden memnun olarak ayrılırsınız.” dedi.


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sistem Danışmanları Samsun Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Ali Define, Kayseri Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Metin Çelikel ve Konya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Mustafa Uzun koordinesinde verilen eğitimde Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi ve Dokümantasyon Eğitimi, İç Tetkik Eğitimi ve Sistem Kullanma, Sistem Sorgulama ve Revizyon Çalıştayı yapıldı.





Son Güncelleme: 20.08.2014 10:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.